Лицемерът Лий Андерсън казва, че няма да свика частични избори,

...
Лицемерът Лий Андерсън казва, че няма да свика частични избори,
Коментари Харесай

Лий Андерсън пречи на частичните избори, въпреки че по-рано настоя депутатите да бъдат изправени пред гласуване, ако се откажат

Лицемерът Лий Андерсън споделя, че няма да свика частични избори, откакто смени партията – макар че преди този момент поддържа апели към депутатите да го създадат.

През 2020 година някогашният заместник-председател на торите, който в този момент се причисли към Reform UK, поддържа законопроект, съгласно който депутатите, които пресичат залата, би трябвало да бъдат изправени пред петиция за отдръпване. Той поддържа настояването на торите Антъни Мангнал гласоподавателите да решат дали са удовлетворени от промяната на страната на техния народен представител.

Но през днешния ден той сподели, че няма да направи сходно нещо, макар че даде шокираща оценка на неуспехите на торите. Г-н Андерсън беше един от 55-те, които поддържаха законопроекта на господин Мангнал, в който се споделя, че промяната на партията е „ очевидно нарушаване на духа на контракта сред нас и нашите гласоподаватели “.

Попитан дали би разрешил на гласоподавателите в неговия изборен регион Ашфийлд да си кажат думата, той сподели: „ Би било много неразумно от моя страна да предложа ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР