Лице от протестите в Стара Загора е било заплашено от

...
Лице от протестите в Стара Загора е било заплашено от
Коментари Харесай

Заплахи за семейството и бизнеса на едно от лицата на протеста в Стара Загора

Лице от митингите в Стара Загора е било застрашено от неизвестен мъж. Късно нощес Митко Трайков е получил позвъняване от мъж, който предизвестил Трайков ”да спре да се занимава с митингите, тъй като е дочул, че му се готвят доста неприятни неща”.
Трайков е едно от разпознаваемите лица на демонстрациите в Стара Загора, които избухнаха съвсем редом с тези в София. Той е и един от водачите на автомобилните шествия, едно от които блокира изхода на града към Автомагистрала " Тракия ". Освен това Трайков е и член на гражданско съдружие " БОЕЦ ", като е негов районен уредник.

Хронология на събитията:

На 05.09.2020, след среднощ, господин Трайков получава позвъняване на персоналния си телефон. Номерът, от който се звъни е +491520610695, евентуално предплатен през Skype или Viber Out. На позвъняването дава отговор брачната половинка му, Павлина Трайкова. Мъжки глас, който се представия за Иван Терзиев от Левски общително предлага на дамата да съобщи на брачна половинка си " да спре да се занимава с митингите, тъй като е дочул, че му се готвят доста неприятни неща ". Обаждащият показва, че е добре осведомен с бизнеса и персоналния живот на Митко Трайков, а позвъняването е очевидна опасност към компанията и фамилията му.

В отговор на заканите Тройков изрично съобщи във Faecbook: Протестирал съм, стачкувам и ще стачкувам!

ФрогНюз напомня, че в офиса на адв. Николай Хаджигенов пък преди няколко дни бе изпратен колет, в който имаше агнешки главички. Хаджигенов е част от " Отровното трио " - уредниците на демонстрациите в столицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР