Лице от една партия размаха документи, с които твърди, че

...
Лице от една партия размаха документи, с които твърди, че
Коментари Харесай

Президентът Радев не е лобирал за „Грипен“, посочил е недостатъците!

Лице от една партия размаха документи, с които твърди, че ген. Радев е лобирал за изтребителите „ Грипен”. Това лице демонстрира единствено първата страница. Той не сподели останалите страници. Това съобщи в предаването „ Още от деня” Димитър Стоянов, основен секретар на президента Радев.

Това лице не сподели третата страница. На нея се показват минусите на „ Грипен” и то се показват от заместител командира на Висш съдебен съвет тогава ген. Радев.

От документите излиза наяве, че би трябвало да бъдат извършени срещи с изключение на с „ Грипен” и с останалите компании - „ Юрофайтър” и F16.

В отчета за следствието на изтребителите акцентират, че е изменен състава на комисията за изтребителите. Разбира се, че ще бъде изменен като ген. Радев стана президент, а аз – негов консултант.

Въпросът, на който би трябвало да се даде отговор, е, за какво беше повишена финансовата рамка от 700 млн. на 1,5 милиарда? Защо Комисията, която се занимава с изтребителите, не отговори? Защото истината е неуместна. Зам.-министър Куюмджиев и сегашният народен представител от ГЕРБ ген. Попов са виновни за смяна на финансовата рамка.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР