Лица на Да, България“ масово се тагват от Хотел Рила“

...
Лица на Да, България“ масово се тагват от Хотел Рила“
Коментари Харесай

В кой хотел се събраха „Да, България“ на Национален съвет?

Лица на „ Да, България “ всеобщо се отбелязват от Хотел „ Рила “ в Боровец, където са се събрали преди свикването на Народното събрание. Партията организира съвещание на Националния съвет, на което би трябвало да разиска държанието си в новия парламент.



Три съществени варианти стоят пред Демократична България в актуалният парламентарен сезон. Единият е договаряния с ГЕРБ по предлаганото от партията евроатлантическо ръководство. Вариант 2 пред „ градската десница “ е опит за съставяне на болшинство към някогашните им сътрудници Политическа партия и Българска социалистическа партия без ГЕРБ, само че за него наложително ще би трябвало да се молят за помощ от Движение за права и свободи или „ Възраждане “, без които математиката от 121 депутати няма по какъв начин да им излезе. Вариант 3 е заемане на комфортната позиция на „ градивна съпротива “ – цялостен бойкот на всевъзможни варианти за взаимоотношение и подтикване на страната към нов длъжностен кабинет на Румен Радев и пети следващи предварителни избори през февруари-март.  

Разположен в непосредствена непосредственост до пистите, класическият ski-in/ski-out хотел „ Рила “ е измежду знаците на курорта Боровец. Четиризвездният хотел предлага предложения за настаняване през уикенда на цени сред 206,55 лева и 374,85 лева за двойна стая. В офертата влиза закуска на шведска маса, закрит басейн и джакузи, сауни, парна баня, крио кабина, съветска и турска баня.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР