Литовската полиция обяви, че ще въведе 250 пътни блокади в

...
Литовската полиция обяви, че ще въведе 250 пътни блокади в
Коментари Харесай

Литва блокира пътища по празниците заради коронавируса

Литовската полиция разгласи, че ще вкара 250 пътни блокади в страната, с цел да забрани пътуванията през празничния сезон за ограничение на разпространяването на ковид, съобщи Франс прес.
Балтийската страна от на следващия ден до 3 януари, с цел да убеди хората да не посещават родственици и другари по време на коледните и новогодишните празници. Право да пътуват имат единствено хора, които отиват на работа, на доктор или на заравяне.
 Чехите най-вече се возят в публичния превоз в Европейски Съюз, минимум литовците Чехите най-вече се возят в публичния превоз в Европейски Съюз, минимум литовците
Влаковият, трамвайният и автобусният превоз е най-използвани в Чешката република спрямо други страни от Европейския съюз, съо...
През пролетта Литва съумя да се оправи с първата вълна на пандемията по-добре от някои други страни от Европейски Съюз, само че не съумя да обуздае втората вълна, която докара до голям брой случаи на заразяване.
Правителството разпореди от на следващия ден да бъдат затворени множеството магазини и фризьорски салони и прикани жителите да останат по домовете си. преди повече от месец и оферират единствено храна и питиета за у дома.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР