Литосексуалността може да се приеме като форма на асексуалност, която

...
Литосексуалността може да се приеме като форма на асексуалност, която
Коментари Харесай

Литосексуалност: когато не искаш да отговорят на чувствата ти

Литосексуалността може да се одобри като форма на асексуалност, която не включва предпочитание за полови връзки с други хора

Литосексуалността е нова полова ориентировка, която породи от диалозите и изявленията в обществените мрежи. Въпреки че към момента няма проучвания или характерна категория в логиката на психиката, тя може да се дефинира като израз на свободолюбие.

Литосексуалните хора изпитват платоническа обич към другите, без да чакат реципрочност. Техният интерес угасва, щом възприятията им бъдат споделени. Важно е да се означи, че литосексуалните хора не се разстройват, когато не получават отговор на своите усеща. Вместо това, това усилва интереса им. Литосексуалните хора настояват, че не става дума за мазохистичен феномен, тъй като изживяват благополучие, когато любовта им не е споделена.

Литосексуалността може да се одобри като форма на асексуалност, която не включва предпочитание за полови връзки с други хора, без значение от тяхния пол. Литосексуалните хора имат свое знаме с пет цвята, като всеки от тях има алегорично значение.

Червеното значи общество, виталност и сензитивност, оранжевото разпознава литосексуалността, жълтото значи разнообразие в привличането, приятелство, преданост и чест, бялото символизира идеализъм и асексуалност, а черното значи отменяне на романтиката.

Въпреки че литосексуалността към момента не е изследвана от експерти в региона на логиката на психиката, тя съставлява нова форма на полова еднаквост и е значима тематика за обсъждане в обществото.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР