Литературно – музикална програма и среща с български творци се

...
Литературно – музикална програма и среща с български творци се
Коментари Харесай

Знакови интелектуалци изразиха сериозна подкрепа за инж. Петър Кънев в Бургас

Литературно – музикална стратегия и среща с български създатели се организира в Аулата на Бургаски свободен университет. В събитието участваха група от интелектуалци – Иван Гранитски – журналист, книжовен критик и издател, огромният композитор, стихотворец и артист Хайгашод Агасян и Боян Ангелов – ръководител на Съюза на българските писатели. Инициатор на срещата беше инж. Петър Кънев – лидер на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ за 2- ри МИР – Бургас. В нея се включиха доста членове, деятели и симпатизанти на Българска социалистическа партия.
„ Познавам инж. Петър Кънев от 30 години. Гарантирам Ви, че е извънреден човек. Може да не знаете, само че той от самото начало оказва помощ безшумно и поредно с персонални дарения на десетки читалища и библиотеки. Само в Ямбол през последните 5 години е дарил книги за двадесет хиляди лв.. Благодарение на него учебните библиотеки в Ямбол и община Тунджа са попълнени с класическа и модерна българска литература, само че несъмнено, това е най-малкото, което можем да кажем за него “, заяви Иван Гранитски.
„ Възхищавам се на инж. Петър Кънев, тъй като той споделя нашата философия, която слага преди всичко културата, образованието и опазването на здравето. Само по този начин може да се възвърне стопанската система и да спре демографското проваляне “, сподели още той. 
Предизборната акция на „ Българска социалистическа партия за България “ продължава. Водачът  на листата на обединението за 2- ри Многомандатен изборен регион - Бургас инж. Петър Кънев и претендентите за народни представители организират всеки ден срещи с гласоподаватели, приканват за поддръжка с бюлетина номер 1 и са уверени в положителния резултата на изборите на 2- ри април.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР