Литекс се наложи с 1:0 над Монтана като гост на

...
Литекс се наложи с 1:0 над Монтана като гост на
Коментари Харесай

ОБЗОР: Монтана загуби от Литекс и остана пети

Литекс се наложи с 1:0 над Монтана като посетител на стадион „ Огоста “ в дуел от 26-ия кръг във Втора лига. Единственото попадение в срещата бе осъществено от Илиян Капитанов в 29-ата минута.

След провалянето Монтана остава на 5-о място с актив от 39 точки, до момента в който ловчанлии са на 12-а позиция с 31 пункта. 

В различен дуел, който се изигра по същото време Добруджа се наложи над Созопол с 2:0, макар че играеше съвсем през целия дуел с човек по-малко на терена. Попаденията за Добруджа бяха дело на Божидар Чуканов и Стефан Статев надлежно в 45-ата и 90-ата минута. След този триумф отборът от Добрич се изкачва до 11-о място във Втора лига с актив от 31 точки, до момента в който Созопол е 17-и с 26 пункта.

Витоша Бистрица и Спартак Плевен пък направиха голово тъждество, завършвайки при резултат 2:2. Васил Шопов даде задатък за гостите още в 4-ата минута, само че осем по-късно Кристиян Кочилов изравни от дузпа. Спартак излезе още веднъж напред в резултата в 21-ата минута след автогол на Теодор Димитров, а в последната минута от редвоното време на първото полувреме още веднъж Кочилов възвърне равенството от дузпа.

Витоша е финален във краткотрайното класиране във Втора лига с актив от 25 пункта, до момента в който плевенчани са на 10-о място с 33 пункта.

Дубълът на Ботев Пловдив и Дунав Русе приключиха при нулево тъждество. Така вторият тим на „ жълто-черните “ е на 16-о място с 26 точки, до момента в който Дунав е на 7-мо място с 36 пункта. Всички резултати през днешния ден: Етър - Миньор Перник 2:0
Ботев Пловдив II - Дунав Русе 0:0
Добруджа - Созопол 2:0
Монтана - Литекс 0:1
Витоша Бистрица - Спартак Плевен 2:2
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР