ЛИТЪЛ РОК, Арканзас (AP) — Месеци след като отхвърли спекулациите,

...
ЛИТЪЛ РОК, Арканзас (AP) — Месеци след като отхвърли спекулациите,
Коментари Харесай

Републиканският депутат Стив Уомак от Арканзас е изправен пред предизвикателство от щатския законодател на първичните избори от Републиканската партия

ЛИТЪЛ РОК, Арканзас (AP) — Месеци откакто отхвърли спекулациите, че обмисля пенсиониране, републиканецът от Съединени американски щати Стив Уомак се кандидатира за преизбиране против щатски законодател, който се пробва да го показа като незадоволително закостенял за северозападния окръг на Арканзас.

67-годишният Уомак се изправя против щатския сенатор Клинт Пензо на първичните избори на Републиканската партия за 3-ти конгресен окръг във вторник и взе участие с няколко преимущества в конкуренцията. Уомак има поддръжката на висшите републиканци в щата, в това число губернатора Сара Хъкаби Сандърс, и поддръжката на Националното право на живот и други консервативни групи.

Конгресменът със седем мандата също засенчи Пензо в набирането на средства, с близо 2 милиона $ в банката за преизбирането му. Пензо, който разгласи кандидатурата си през ноември, разполага единствено с дребна част от това. Който и да завоюва първичните избори, ще се изправи против демократа Кейтлин Дрейпър на изборите през ноември.

У...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР