ЛИТЪЛ РОК, Арканзас (AP) — Доклад, описващ подробно одита на

...
ЛИТЪЛ РОК, Арканзас (AP) — Доклад, описващ подробно одита на
Коментари Харесай

Завършването на одита на катедрата за $19 000 на губернатора на Арканзас беше отложена за април

ЛИТЪЛ РОК, Арканзас (AP) — Доклад, описващ в детайли одита на катедра за $19 000, закупена за губернатора на Арканзас Сара Хъкаби Сандърс, ще бъде приключен по-късно от предстоящото, откакто кабинетът на губернатора сподели, че се нуждае от повече време за отговора си, сподели законодателният инспектор на щата пред депутатите в сряда.

Законодателният инспектор Роджър Норман сподели на законодателна комисия в имейл, че проектодокладът е подготвен на одитът, пожелан предходната година на катедрата – който предходната есен притегли национално внимание и стана център на интензивно наблюдаване – ще бъде приключен при започване на април, а не в края на месеца, както в началото сподели.

Норман сподели, че кабинетът на губернатора е изискал удължение на своя „ отговор на управлението “, който е включен в отчетите, издадени от Отдела за законодателен одит, и този отговор би трябвало да бъде получен в петък. Законодателният одит прави повече от 1000 прегледа на държавни организации, учебни региони и локални управляващи всяка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР