Листите за предстоящите предсрочни парламентарни избори на Има такъв народ

...
Листите за предстоящите предсрочни парламентарни избори на Има такъв народ
Коментари Харесай

Слави Трифонов аут от листите на Има такъв народ?

Листите за идните предварителни парламентарни избори на " ИТН " (ИТН) ще се редят отначало и не се знае дали Станислав Трифонов ще е в тях. Това стана ясно от коментар пред публицисти в Народното събрание на зам.-председателя на парламентарната група на партията Ивайло Вълчев.

" Ние не сме партия със стогодишен живот, в която да има наследствени места в парламентарните листи. Всеки от нас може да не е в идващите листи ", отговори той на въпрос дали водачът на Има Такъв Народ отново ще бъде в тях, представен от Българска телеграфна агенция.

Трифонов по този начин и не пристигна в Народното събрание, въпреки да беше определен за народен представител поради карантината, под която е подложен. Той даже се закле онлайн, до момента в който се възвръща от ковид.

" Ще обсъдим кой с какво се е почувствал потребен, какво е приключил в този прекомерно къс живот на Народно събрание, с дребното комисии нямаше доста поле за изява на другите експерти ", изясни Вълчев по какъв начин ще се редят листите на претендентите за депутати в Има Такъв Народ.

Личната му оценка за коефициента на потребно деяние на този парламент, по този начин както работи, е малко над нулата.

" За благополучие, някои задания, които си бяхме сложили (промените в Изборния кодекс), се надяваме да сложат добра основа за идните избори ", акцентира Вълчев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР