Листите винаги са били подреждани по един и същи начин

...
Листите винаги са били подреждани по един и същи начин
Коментари Харесай

Таско Ерменков: Борим се да няма изпаднали зад борда, за сметка на свръхбогатите



„ Листите постоянно са били подреждани по един и същи метод с решение на Областните препоръки. Драми няма. Единственото нещо, което би трябвало да създадем, е да се активизираме и малко повече интензивност в разпространение на това, което предлагаме на българския народ. Ние доказахме, че осъществяваме това, което обещаваме. ” Това съобщи членът на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Таско Ерменков в предаването „ Добро утро, Европа ” на Euronews Bulgaria.
За вероятните обединения и съидейници след вота Таско Ерменков изясни, че социалистите ще беседват с рационалните сили. „ Когато става въпрос за националния интерес, когато става въпрос за това България да бъде мирна, неутрална, да може да се развива и да премине към това, което постоянно е било затруднение за това развитие- точно да възстановим възприятието за правдивост в хората, ние ще търсим общи ползи със всички, които са съгласни с нашите цели. Важно е да върнем страната, сега се е трансформирала в разграден двор ”,  допълни той.
Ерменков разясни, че не става въпрос за обединения за ръководство,  „ а да намерим общите разрези в страната. Говорим за ръководство, което ще си слага цели, които са общонационални и които могат да намерят необятна поддръжка в Народното събрание. Няма да ни бъде елементарно да търсим общото с хора, които пазят едрия капитал, едрите предприемачи и олигархичното ръководство. ”, сподели социалистът.
Предизборната акция на Българска социалистическа партия ще премине под мотото „ Мир, благополучие, взаимност и напредък ”, а Таско Ерменков изясни символиката: „ Политиката на благополучие за хората е в основата. Солидарността- постоянно сме се борили за нея, с цел да няма изпаднали зад борда, за сметка на свръхбогатите. В България ножицата сред най-бедни и най-богати е най-голяма в Европейския съюз. Мирът за нас е нещо обичайно. Ние оставаме правилни на себе си. ”
По думите му Българска социалистическа партия е единствената лява партия, която може да организира и отбрани лява политика. А новосформираната коалиция „ Левицата! ” той разяснява по този начин: „ Те са хора, които са били в лявото, само че не са били задоволително леви, с цел да останат правилни на тази концепция. ”
По тематиката с войната в Украйна Ерменков съобщи, че позицията на партията няма да се промени и спорът би трябвало да бъде решен по кротичък път, а България да бъде неутрална. Българска социалистическа партия провежда и подписка за опазване на Паметника на Съветската войска, по думите на социалиста, отстраняването на един монумент демонстрира липса на просвета и историческа памет.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР