Листите трябва преди всичко да обединяват избирателите, заяви в "Панорама"

...
Листите трябва преди всичко да обединяват избирателите, заяви в "Панорама"
Коментари Харесай

В БСП никога не е имало такова напрежение

Листите би трябвало на първо място да сплотяват гласоподавателите, съобщи в "Панорама " ръководителят на ПЕС и евродепутат от Българска социалистическа партия Сергей Станишев. Според него в никакъв случай по-рано в Българска социалистическа партия не е имало такова напрежение за листите, което мощно се претърпява от гласоподавателите на партията.

Станишев подсети, че е посочен от 85% от районните структури на Българска социалистическа партия за претендент за евродепутат, само че дали ще влезе в листата ще стане ясно на Националната конференция на Българска социалистическа партия на 14 април.

Той сподели, че сред манифеста на ПЕС и визията на Българска социалистическа партия има доста прилики и че не позволява опцията Българска социалистическа партия да напусне партийното си семейство.

Станишев определ като непечаливша тактика плъзгането по посока на националистите.

Станишев, който е и евродепутат, разяснява, че в пакета "Мобилност " измежду значими за служащите тематики като изискванията на труд са вмъкнати и протекционистични ограничения, които изкуствено лимитират достъпа на българските и други превозвачи от Източна Европа до общия пазар.

Според него не е открит рационален компромис в документа.

Станишев счита, че България е изпуснала късмет да контракти по-благоприятни условия по време на българското председателство на Европейски Съюз и е оставила нещата на идната Австрия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР