Листите трябва преди всичко да обединяват избирателите, заяви в Панорама

...
Листите трябва преди всичко да обединяват избирателите, заяви в Панорама
Коментари Харесай

Сергей Станишев: Никога в БСП не е имало такова напрежение за листите

Листите би трябвало на първо място да сплотяват гласоподавателите, съобщи в " Панорама " ръководителят на ПЕС и евродепутат от Българска социалистическа партия Сергей Станишев. Според него в никакъв случай по-рано в Българска социалистическа партия не е имало такова напрежение за листите, което мощно се претърпява от гласоподавателите на партията.

Станишев подсети, че е посочен от 85% от районните структури на Българска социалистическа партия за претендент за евродепутат, само че дали ще влезе в листата ще стане ясно на Националната конференция на Българска социалистическа партия на 14 април.
Сергей Станишев, ръководител на ПЕС: Имам самочувствието и обвързване към всички тези хора да вземам участие в това съревнование.
Той сподели, че сред манифеста на ПЕС и визията на Българска социалистическа партия има доста прилики и че не позволява опцията Българска социалистическа партия да напусне партийното си семейство.
Сергей Станишев, ръководител на ПЕС: Силното на Българска социалистическа партия е да покаже обществена опция. Това е нашето поле.
Станишев разяснява като непечаливша тактика плъзгането по посока на националистите.

Станишев, който е и евродепутат, разяснява, че в пакета " Мобилност " значими за служащите тематики като изискванията на труд са вмъкнати и протекционистични ограничения, които изкуствено лимитират достъпа на българските и други превозвачи от Източна Европа до общия пазар.

Според него не е открит рационален компромис в документа.
Сергей Станишев, ръководител на ПЕС и евродепутат: Това, което видяхме през последните месеци, беше силово налагане, без да се чуват причините на другата страна.
Станишев счита, че България е изпуснала късмет да контракти по-благоприятни условия по време на българското председателство на Европейски Съюз и е оставила нещата на идната Австрия.
Сергей Станишев, ръководител на ПЕС и евродепутат: Важното е в Съвета, където е най-силният инструментариум България да бъде ефикасна.  Росен Желязков за пакета Росен Желязков за пакета "Мобилност ": Войната не е нито изгубена, нито извоювана
Гласуването в Европейския парламент в сряда по пакета "Мобилност " не е окончателното му приемане, а единствено следващ стадий. Това съобщи министърът на трансп...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР