Листите на в Плевен и София ще води лидерът на

...
Листите на в Плевен и София ще води лидерът на
Коментари Харесай

Листите на ВМРО: Каракачанов води в Плевен и София, Александър Сиди - в Пловдив и Стара Загора

Листите на в Плевен и София ще води водачът на партията Красимир Каракачанов. Все още обаче не е решено кой от многомандатните региони в столицата ще оглави той, оповестява “ ”.
Номинацията му за Плевен бе оповестена още при започване на месеца. На последните парламентарни избори Каракачанов влезе точно от там. А както множеството партийни водачи е повдигнат за лидер и в София.
 Каракачанов: За Вътрешна македонска революционна организация след изборите с Българска социалистическа партия е невероятно, а с Движение за права и свободи е неразрешено Каракачанов: За Вътрешна македонска революционна организация след изборите с Българска социалистическа партия е невероятно, а с Движение за права и свободи е неразрешено
Не ме тормози 4-процентната преграда на идните избори. Ние ще я прескочим и то безапелационно. Притеснява ме по какъв начин в идващия парлам...
Листата в София-област пък се чака да поведе организационният секретар на партията Юлиан Ангелов, който в този мандат оглавява парламентарната комисия за наблюдаване на приходните организации и битка със сивата стопанска система. Зам.-шефът на Вътрешна македонска революционна организация и ръководител на парламентарната комисия по районна политика Искрен Веселинов пък ще е първи в родния Русе. Там второто място е отредено за регионалния шеф Галин Григоров, следва началникът на ортопедията в болница “Канев ” доцент Севдалин Ангелов.
Във Велико Търново лидер ще е историкът и сегашен народен представител от района доцент доктор Милен Михов. В листата е и някогашният кмет на Павликени Ангел Генов и този на Златарица Пенчо Чанев. В Добрич отпред ще застане депутатът Йордан Йорданов. Във Враца се чака да води националният представител Крисимир Богданов, а в Ямбол колежката му Мария Цветкова. Първи в Стара Загора ще е депутатът Александър Сиди. И той като водача ще води два пъти - и в Пловдив.
Интересен претендент се спряга за Пловдив-област. Става дума за общинския консултант от “Съюз за Пловдив ” Владимир Кисьов. Партийните клюки са, че там листата на ГЕРБ ще поведе регионалната шефка Дани Каназирева - създателката на “Съюз за Пловдив ”. Заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов е изборът на Вътрешна македонска революционна организация за лидер в Пазарджик. Депутатът Александър Сабанов пък ще е отпред в Силистра.
Под въпрос към момента са водачите в Бургас, Варна и Благоевград. Още откакто от партията оповестиха, че ще се явяват сами на изборите, стана ясно и че огромна част от листите ще бъде попълнена с хора от гражданската квота и се чака в тези региони да са точно такива лица. Срокът за номинациите изтича тази седмица.
 Каракачанов: Не мисля, че Валери Симеонов е възнамерявал авансово обединението с Марешки Каракачанов: Не мисля, че Валери Симеонов е възнамерявал авансово обединението с Марешки
" Не мога да кажа, доколкото познавам Валери Симеонов, той не е човек, който авансово го е гласил. В края на краищата това е тяхно...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР