Листи за общински съветници и 138 кандидати за общински кметове

...
Листи за общински съветници и 138 кандидати за общински кметове
Коментари Харесай

БСП одобри листи за общински съветници и кандидати за общински кметове

Листи за общински съветници и 138 претенденти за общински кметове утвърди през днешния ден Националният съвет на Българска социалистическа партия. В понеделник партията ще записва документите си за присъединяване в локалните избори в ЦИК.

Социалистите са приели и одобрили и платформа за идните избори за кметове и общински съветници. Акцент в нея е разтрошаване на “модела ГЕРБ ” в локалната власт.

“В годините на ръководство на ГЕРБ беше построен модел на задкулисие и олигархични зависимости, корупционни обвързаности, отклонение на публичен запас от българския и от европейския бюджет в големи размери.

Този модел откри своята опора в локалната власт и пусна корени в нея посредством ръководените от ГЕРБ общини.

Всички опити моделът да бъде разграден на централно ниво се сблъскваха с ловко окопаните в локалната власт негови метастази.

Ето за какво, локалните избори на 29 октомври са от дълго време чакана опция за съществена смяна в ръководството на страната и дефинитивно секване на корените на отровната система, която обезсилва България. Надеждата този път ще тръгне изпод ”, оповестяват от “Позитано 20 ”.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР