Листата за общински съветници на местна коалиция СДС –ВМРО (БНД)

...
Листата за общински съветници на местна коалиция СДС –ВМРО (БНД)
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Разлог В. Гърменов: Листата на местна коалиция СДС –ВМРО обединява хора с висок морал и доказан професионален опит

Листата за общински съветници на локална коалиция Съюз на демократичните сили –ВМРО (БНД) сплотява хора с висок морал, потвърден опит в своята специалност, с нужните на общината ни познания и умения.
Представям ви:

Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 103
Недялка Парапунова, родом от гр. Разлог, ученик на СУ " Братя Петър и Иван Каназиреви " – град Разлог. Висшето си обучение придобива в УНСС-София, компетентност " Счетоводство и надзор ". Стартира кариерата си като действен счетоводител, от 1997 година до 2004 година работи като държавен специалист в Министерство на стопанска система. От 2005 година започва със личен бизнес в областта на счетоводното обслужване и данъчни съвещания.
Със своята неоспорима експертиза Недялка ще работи за нов модел на ръководство на общината, учреден на екипност, експертност, подготвеност. Ще вложи своята сила и мощ за основаването на чист, привлекателен, комфортен и сигурен град за нас, нашите деца и внуци.
Тя е омъжена с две деца.

Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 108
Владимир Проев има своята фантазия, за която интензивно ще работи: „ ДА ПРЕВЪРНЕМ ОБЩИНА РАЗЛОГ В ТОП ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ “.
Той е от младите и дейни хора, с които нашата община се гордее. Пази традициите и е част от Националното хайдушко придвижване. Магистър е по финанси и маркетинг, с огромен опит в областта на туризма и хотелиерството. Работи като Директор „ Маркетинг и продажби “ в един от най-големите хотелски комплекси в района.
Той е женен, има едно дете и е в очакване на своята втора рожба.

Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 113
Иво Елчинов, родом от Разлог, той е икономист-счетоводител с магистърска степен по “Счетоводство и надзор ” от УНСС-София. Работил е като данъчен контрольор в Данъчна служба-Разлог в интервала 1992-1997 година. Сега е притежател на компания за счетоводни услуги и данъчни съвещания с 26 годишен опит в обслужването на локалния бизнес. Благодарение на работата си с клиенти от доста и разнообразни сфери на бизнеса той има непосреден взор върху потребностите и проблемите на локалния бизнес. Ще работи интензивно за подобряването и усъвършенстването на локалната бизнес среда.
Той е женен и има две деца.

За мен е същинско наслаждение да работя в екип с специалисти като вас!
Силен екип за още по-добро развиване на Община Разлог!

Инж. Венцислав Гърменов
Кандидат за кмет на Община Разлог

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР