Листата ни в Сливен е от хора с биографии и

...
Листата ни в Сливен е от хора с биографии и
Коментари Харесай

Стефан Янев, лидер на „Български възход“: Върнахме в политиката думи като „диалог“ и „взаимодействие“

„ Листата ни в Сливен е от хора с биографии и престиж. Ние върнахме в политиката думи като „ разговор “, „ взаимоотношение “ и „ решения в името на хората “. Тези думи през днешния ден се употребяват от всички – значи сме на прав път “, съобщи водачът на партия „ Български напредък “ Стефан Янев пред съидейници и симпатизанти в Сливен. 

„ Ние не сме в рецесия, а в демографска злополука. Над 2 милиона българи живеят зад граница, това е геноцид. Колкото повече рационални и диалогични политици има, толкоз повече ще живеем по-добре и хората ще се връщат в родината си “, сподели Георги Балабанов, лидер на листата на Български напредък в Сливен. По думите му България през днешния ден има потребност от нова обществена политика, посредством която да  изградим високообразовано, съзидателно, солидарно и крепко общество, в което да се развиват децата ни. 

В умозаключение Стефан Янев означи, че единствено работещо държавно управление и работещ парламент ще изведат България от рецесията. Трябва да се направи изпитание да се откри единодушие по значимите за страната тематики, съобщи той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР