Листата на Промяната и Демократична България във Варна е като

...
Листата на Промяната и Демократична България във Варна е като
Коментари Харесай

ГЕРБ: Скандални лица пълнят листата на ПП/ДБ във Варна

Листата на Промяната и Демократична България във Варна е като „ родственик - полицай - родственик... ".Тя е образувана от скандални лица от бизнес династията „ Хоризонт “, командвана от варненския Татко Петко - Рубин Коцев, татко на Благомир Коцев, както и от скандалните приватизатори на Варна и техните деца. Това обявиха пред медиите претендентът за нов мандат Иван Портних, претендентът за общински консултант Тодор Балабанов, депутатите от ГЕРБ/СДС Бранимир Балачев и Павел Христов.

Водачът Благомир Коцев е някогашен регионален шеф, осакатил бюджета на Варна, като го прати в съда и спря финансовата стратегия. Разследван за злоупотреби с власт, защото обезпечил голям държавен хонорар за юридическа адвокатска фирма, обслужваща компаниите му. Заплашва го затвор до 5 години. Коцев е правоприемник на куп компании и офшорки с марката „ Хоризонт “. Бизнесът на семейството е белязан от взети и невърнати заеми за стотици милиони в евро, долари и лв., завлечени са наши и непознати банки, правили са заменки на земи и далавери с терени край морето в Карадере и сред Тузлата и Балчик.

Коцев стана знак на „ Автомобилната коалиция “. Той се бори се за свободен достъп на колите в Морската градина, по тази причина от 2013 година досега нападна всяка заповед за възбраната им. Коцев е наследник на отвлечения през 2004 година Рубин Коцев, за освобождението на който е платил напохитителите голяма сума пари. Загадка по този начин и остава благодетелят, който е платил скъпия откуп, само че се приказва, че е станало с съветска интервенция.

Вторият Николай Стефанов е дясната ръка на Благомир Коцев, зет и татко на детето на сестра му Биляна. Стефанов движи фирмените каузи идружествата, в които Коцев му е трансферира собствеността си. Името му бе обвързвано с кораба „ Царевна “, който изостави българските моряци подкуршумите на пристанището в Мариопул, Украйна.

* Платена обява
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР