Листата на коалиция ГЕРБ-СДС за участие в Парламентарните избори на

...
Листата на коалиция ГЕРБ-СДС за участие в Парламентарните избори на
Коментари Харесай

Делян Добрев е в болница с COVID

Листата на коалиция ГЕРБ-СДС за присъединяване в Парламентарните избори на 4 април 2021 година за 29 Многомандатен изборен регион Хасково беше импортирана за регистрация през днешния ден в РИК-Хасково. Това стана без присъединяване на Делян Добрев, който е настанен в болница с Коронавирус, заяви " Haskovo live ".

Днес на мен се падна достойнството да внеса документите за регистрация на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в РИК Хасково. За да няма спекулации, желая да оповестя, че лидерът на листата и регионален координатор на ГЕРБ Хасково Делян Добрев е обиден от подлата болест COVID-19, по този начин както и милиони хора по целия свят. В момента е настанен в Хасковската болница и се лекува там. Надявам се, че скоро ще оздравее и ще поведе тима на ГЕРБ-СДС към успеха ", сподели пред публицисти Станислав Дечев и показа листата за Хасковски район.

" Това е единствената листа в Хасковска област, която е напълно от локални претенденти, авторитети- всеки в своята област, потвърдени експерти от разнообразни обитаеми места в района. Това е листата, която ще получи най-широка поддръжка на Парламентарните избори и ще завоюва следващата победа за ГЕРБ-СДС ", сподели Станислав Дечев.

Листа 29 МИР Хасково коалиция ГЕРБ-СДС

Делян Александров Добрев

Делян Добрев е от Хасково. Политик от ГЕРБ, икономист, министър на стопанската система, енергетиката и туризма в първото държавно управление на Бойко Борисов. Депутат в 41, 42, 43 и 44 Народно събрание. Председател на Комисия по енергетика в Народно събрание 2014 - 2019. Владее британски език. Делян Добрев е женен с три деца.

Д-р Георги Тенев Станков

Д-р Георги Станков е роден е в Харманли. Магистър по ветеринарна медицина. Народен представител в 44 Народно събрание. Член на Комисията по защита, Комисията по земеделието и храните и на Комисията по политиките за българите в чужбина.

Гергана Стефанова Кръстева

Гергана Кръстева е от Димитровград. От 19 години развива сполучлива адвокатска процедура в родния си град. Завършила е юридически факултет на ВТУ " Св.Св. Кирил и Методий ". Втори мандат е Председател на Общински съвет -Димитровград. Член е на УС на Национална асоциация на ръководителите на общински препоръки в България. Владее британски език. Омъжена, с едно дете.

Евгения Даниелова Ангелова

Евгения Ангелова е народен представител от политическа партия ГЕРБ, определена за втори мандат от Хасковски изборен регион. Тя е заместник-председател на Комисията по бюджет и финанси и член на Комисията по европейските въпроси и надзор на европейските фондове. Владее свободно британски език. Семейна с едно дете.

Сашо Тодоров Савов

Сашо Савов е от Хасково, Бакалавър от УНСС, компетентност - Икономика. Учи магистърска степен във Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси - София, компетентност Приложна бизнес логика на психиката. От 17 години е играч по джудо в Хасково.

Стефан Димитров Димитров

Стефан Димитров е от Димитровград. Икономист, пълномощник на НЕОХИМ АД. Семеен, татко на три деца.

Делян Димчев Делчев

Делян Делчев е роден в Хасково. Магистър по Селекция и генетика на растенията в Темирязевската академия в Москва. Четири мандата е общински консултант в Хасково. Председател на Общински съвет Хасково в мандат 2007 - 2011г. Предприемач от 30 години. Женен с две деца.

Митко Костадинов Полихронов

Митко Полихронов е от Хасково. Народен представител в 44 Народно събрание. Член е на Комисия по превоз, осведомителни технологии и известия и на Комисията по енергетика. Женен с две деца.

Д-р Димитър Ангелов Ермов

Д-р Димитър Ермов е от Свиленград. Хирург, шеф на МБАЛ Свиленград. Почетен жител на Свиленград.

Д-р Стефка Здравкова Стефанова

Д-р Стефка Здравкова е от Харманли. Дипломиран ветеринарен доктор от Тракийски университет Стара Загора. Настоящ регионален шеф на област Хасково от 2019 година, преди този момент е заемала поста заместител регионален шеф. Д-р Стефка Здравкова е майка на две деца.

Борис Христов Борисов

Борис Борисов е почетен жител на Тополовград. Общински консултант от Политическа партия ГЕРБ в Общински съвет Тополовград. Световен и вицеевропейски първенец по самбо и нееднократен медалист от огромни шампионати по джудо и самбо. Магистър по " Спорт и сигурност " от Национална спортна академия " Васил Левски ". Директор на спортно учебно заведение " Ген. Владимир Стойчев " - София. Семеен.

Д-р Нанко Атанасов Нанев

Д-р Нанко Нанев е от Харманли. Управител е на Медицински център Харманли, хирург. Семеен, татко на едно дете.

Гергана Илиева Петрова

Гергана Петрова е от Хасково. Магистър по математика към СУ " Св. Климент Охридски ", специализация: Учител по математика и информатика. Гергана Петрова е шеф на ПМГ " Акад. Боян Петканчин " Хасково. Общински консултант от Политическа партия ГЕРБ в общински съвет Хасково. Омъжена с две деца.

Снежана Недялкова Михайлова

Снежана Михайлова е възпитател, магистър, учител по биология и химия в ПГТАТ " Н.Й.Вапцаров " Хасково. Областен началник на Жени ГЕРБ - Хасково.

Борислава Генчева Костова

Борислава Костова е от Харманли. Бакалавър " Аграрна стопанска система " от Аграрен университет Пловдив. Магистър по " Европейски специалист по земеделие и селски региони " и магистър " Начална и предучилищна педагогика " от Тракийски Университет - Стара Загора. Работи в Общинска работа " Земеделие " - Харманли. Семейна, майка на едно дете.

Теодоринка Илиева Иванова

Теодоринка Иванова е от Симеоновград. Магистър по Българска лингвистика. Директор на СУ " Св. Климент Охридски " Симеоновград. Семейна, майка на едно дете.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР