Листата на коалиция ГЕРБ/СДС за участие в парламентарните избори за

...
Листата на коалиция ГЕРБ/СДС за участие в парламентарните избори за
Коментари Харесай

Здравният министър повежда листата на коалиция ГЕРБ/СДС във Варна

 Листата на коалиция ГЕРБ/СДС за присъединяване в парламентарните избори за 45-то Народно събрание от 3 МИР Варна беше импортирана през днешния ден, на 1 март, за регистрация в РИК Варна. Документите бяха показани от регионалния координатор на Политическа партия ГЕРБ-Варна и вторият в листата маестро Страцимир Павлов. 

" Винаги участваме в избори за оптимален резултат. В листата на коалиция ГЕРБ/СДС -Варна са намерили място извънредно почтени хора, които ще имат съществено посланичество в 45-тото Народно събрание и на които  имам вяра, че ще защитят ползите на Варна “, сподели след регистрацията регионалният водач и кмет на Варна.

Той уточни, че водач  е здравният министър проф. доктор, като в листата е и още един сполучлив настоящ министър - на младежта и спорта.

На второто място е известният диригент, музикант, пианист и композитор Страцимир Павлов, приключил образованието си в Съединени американски щати, където е имал 12-годишна блестяща професионална кариера, само че носталгията го връща в България и в обичаната Варна. Маестро Павлов е диригент на Варненската филхармония, дирижира оркестъра на НУИ " Добри Христов “, а от 2015 година и Фестивалния оркестър " Варненско лято “.

Носител е на премиите " Млад преподавател “ и " Варна “. Трета в листата е досегашният народен представител Таня Петрова, шеф на ОУ " П.Р.Славейков “,  защото образованието е наш приоритет, направи се много за него през последните години, само че има още работа да се прави напред, акцентира. Той уточни още, че в листата има представители на всички специалности, както и двама студенти и единият от тях е най-младият измежду претендентите –само на 23 години. Гражданската квота по отношение на партийната е показана в съответствие 11: 19 при общо 30 имена.

Областният водач поздрави претендента за кмет, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ –Красимир Михалев, който завоюва безапелационно с над 80% от гласовете на частичния избор в неделя в село Слънчево, община Аксаково.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР