Листата на коалиция ГЕРБ – СДС в 16-ти МИР Пловдив-град

...
Листата на коалиция ГЕРБ – СДС в 16-ти МИР Пловдив-град
Коментари Харесай

Отборът на ГЕРБ-СДС в Пловдив тръгна към поредна изборна победа |

„ Листата на коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в 16-ти МИР Пловдив-град е една извънредно мощна листа. В нея са единствено хора, съдействали доста за развиване на града ни. Гордост за нас е, че лидер на листата още веднъж е ръководителят на Политическа партия ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов. Той е тясно обвързван с Пловдив и с помощта на него в града ни са осъществени доста планове “. Това съобщи регионалният координатор и втори в листата инж. Иван Тотев при представянето на претендентите за депутати в 45-то Народно заседание в изложба „ Капана “.

Областният координатор на ГЕРБ и кмет на Пловдив два мандата Иван Тотев показа всеки претендент и акцентира, че хората, които партията ще изпрати в Народното събрание, със своята експертиза ще бъдат потребни както на България, по този начин и на Пловдив. „ Това са хора, с които тръгваме със самочувствие към следващата победа на ГЕРБ. Ние сме огромна партия с огромен капацитет и сме подготвени да защитим престижа си “, добави той.

Тотев благодари за работата и поддръжката на депутатите от 44-то Народно събрание Менда Стоянова, Атанас Ташков, Димитър Лазаров.
От своя страна Менда Стоянова поздрави присъстващите от името на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

„ Щастливи сме, тъй като лидер на нашата листа е Бойко Борисов. Ние ще покажем за следващ път кой е водачът в политиката. Сигурна съм, че още веднъж ще бъдем първа политическа мощ “, съобщи тя.

На събитието участва кметът на Пловдив Здравко Димитров, който също акцентира какъв брой значимо е ГЕРБ още веднъж да завоюва изборите и да образува държавно управление. Сред гостите бяха заместник-министърът на културата Амелия Гешева, общински съветници, представители на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.

След края на представянето претендентите за народни представители минаха дружно до предизборния пункт на ГЕРБ в център на града, където се срещнаха и разговаряха с жителите.

МГЕРБ съблюдаваха традицията си и зарадваха с гербери дамите по Главната за днешния празник 8-ми март.

Избори 2021
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР