Листата на кандидатите за общински съветници на Съюз за Пловдив“

...
Листата на кандидатите за общински съветници на Съюз за Пловдив“
Коментари Харесай

Дани Каназирева: Време е подготвени хора да поемат...

Листата на претендентите за общински съветници на „ Съюз за Пловдив “ е формирана от способени и уважавани хора с специалност, обучение и предпочитание да работят за града. С безспорна сигурност мога да заявя, че няма да има по-подготвена група от нашата. С тези думи претендентът за кмет на Пловдив и лидер на листата Дани Каназирева показа своя екип за Общинския съвет.

Каназирева акцентира, че множеството от претендентите за съветници нямат партийна принадлежност и не са спуснати от централа, с цел да извършват партийни повели.

„ Това са хора, които обичат града си и съм уверена, че те ще бъдат дейни, ще внасят оферти и ще взимат решения в интерес на града “, съобщи претендентът за кмет на Пловдив.

В екипа на Дани Каназирева има адвокати, финансисти, представители на културата, архитекти, в това число с опит в опазването на монументи на културата.

В листата са актуалните съветници инж. Владимир Кисьов, юристът Евелин Парасков, който е и претендент за кмет на регион „ Южен “, инженер- възпитател и претендент за кмет на „ Тракия “ Гергана Стоянова . В конкуренция за Общинския съвет се включва и Веселин Козарев - магистър по корпоративно ръководство и бизнес администрация и претендент за кмет на регион „ Северен “.

За локалния парламент ще се състезават претендентите за районни кметове арх. Димитър Джугаланов /Централен/ и Николай Киров /Източен/. Арх. Джугаланов ще бъде потребен в ръководството на Пловдив освен като проектант, само че и като специалист по паметниците на културата. Юристът Николай Киров е работил в полицията и има опит в опазването на публичния ред.

Екипа на „ Съюз за Пловдив “ попълнят авторитетните пловдивчани Владимир Темелков - управител на една от най-големите IT компании в Пловдив, и актрисата в Драматичен спектакъл Ивана Папазова, два пъти притежател на премия „ Пловдив “ и притежател на „ Аскеер “.

В листата на „ Съюз за Пловдив взе участие ландшафтният проектант Станимир Шаламанов , прочут като извънредно добър експерт по зелената система и един от създателите на Общия организационен проект на Пловдив.

Спортната колегия е показана от Евгений Команов , треньор по киокушинкай. Негови състезатели са многократни носители на международни и европейски трофеи. Кандидатът за консултант е татко на многократните международни и европейски първенци Александър и Иван Команови, които постоянно поддържат „ Съюз за Пловдив “.

В екипа на Дани Каназирева се включи Петър Кузмов , продуцент, експерт по мултимедия и притежател на най- огромната обществена група в Пловдив – „ Забелязано в Пловдив “, която има над 87 000 почитатели.

„ Преди две години с него започнахме самодейност за обществено лъчение на сесиите на Общинския съвет. За страдание, тя не беше подкрепена от болшинството.Считам, че такива дейни жители би трябвало да вземат участие директно във взимането на решенията, тъй като те ще бъдат поръчител на гласност и бистрота в един от най-важните органи на локалното самоуправление, а точно – Общинския съвет “ смята Каназирева. Според нея обществената група „ Забелязано в Пловдив “ може да бъде добра платформа за сигнали и бърза реакция на общинските институции.

В листата на „ Съюз за Пловдив “ са журналистът Димитър Русков , някогашен член на ДСБ, и Слави Панайотов , един от известните влогъри, който пази редица публични дела. С екипа на Дани Каназирева в предизборната акция се включват студенти компетентност „ Политология “.

„ Вихра Ерамян няма да бъде в листата, само че това не значи, че тя не е от екипа на „ Съюз за Пловдив “. Наскоро тя стана шеф на ЕГ „ Иван Вазов “ и натоварването й е доста огромно. На мненето на Вихра Ерамян ще разчитаме най-вече по тематиките за образованието, защото тя е неоспорим специалист “, изясни Дани Каназирева.

Кандидатът за кмет на Пловдив е безапелационна:

Време е авторитетните и квалифицираните хора да поемат ръководството на града.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР