Листата на БСП-Бургас вече е официално финализирана, утре Националният съвет

...
Листата на БСП-Бургас вече е официално финализирана, утре Националният съвет
Коментари Харесай

Стойко Танков: Започваме позитивна предизборна кампания, която да спечели отново доверието на избирателите към БСП

Листата на БСП-Бургас към този момент е публично финализирана, на следващия ден Националният съвет на партията ще реши дали да я утвърди, сподели регионалният водач на Столетницата

Националният съвет на Българска социалистическа партия на следващия ден дефинитивно ще утвърди подредената за Бургаска област листа на Столетницата за идните по-късно повече от месец парламентарни избори, заяви за Флагман регионалният водач на партията за Бургас Стойко Танков. На състояло се през днешния ден в Централата на Българска социалистическа партия в морския град съвещание на Изпълнителното бюро,  бе разисквана подготовката за вота на 2 октомрви и бяха нанесени финални корекции по листата за вота за 48-ото Народно събрание.

„ Има доста дребна разлика от и тя се състои в едно изключение. Румен Николов от „ Екогласност ” ще заеме осмото място, което се пада за гражданската квота. Дванадесетото и двадесет и третото място, което също трябваше да е от гражданската квота пък ще бъде заето от кадър на Българска социалистическа партия ”, сподели пред Флагман регионалният водач на БСП-Бургас Стойко Танков , който в този момент е под №4 в листата на Българска социалистическа партия .

Стойко Танков е член на партията от 1977 година Бил е депутат в 39-ото и 40-ото Народно заседание. В бурната зора на демокрацията пък е бил ръководител на Общинския съвет в Бургас в интервала 1995-1997 година Кандиат за кмет от Българска социалистическа партия през 2003 година Познава изкъсо процесите в района и в никакъв случай не е бил член на друга партия, с изключение на Българска социалистическа партия.



Танков, който бе регионален шеф на Област Бургас при ръководството на кабинета Петков, е съумял въпреки всичко малко да си почине след тежките месеци, които започнаха за Бургас и района при започване на годината. В работата си като губернатор Стойко Танков приложи насъбрания през годините управителен опит и съумя да вкара ред и да овладее бежанската вълна от Украйна, която заля Бургас след началото на войната на 24 февруари 2022 година Той е едно от най-разпознаваемите лица на Столетницата за района и има забележителен стаж в партията. Н еслучайно Българска социалистическа партия съумя толкоз бързо да реагира и да сформира листата си за Бургас преди идния избор.

Той посочи, че фактът, че листата на партията бе първата публично подредена за региона, се дължи на това, че Българска социалистическа партия е партия с обичаи, която има създадени механизми , потреблението на които за организацията на вътрешно равнище води до бързо и експресно решение на даже най-сложните проблеми. Сега той е на четвърто място в листата на Българска социалистическа партия – партия, която както съобщихме през вчерашния ден, ще се бори за три депутатски места в новото Народно заседание.



„ Реших, че четвъртото място е уместно за мен, тъй като считам, че х ората виждат с какво съм съдействал за развиването на региона, на района и на града . Мисля, че това е задоволително да работя преференциално, с цел да акумулирам спомагателни гласове за листата на Българска социалистическа партия ”, сподели непретенциозно Стойко Танков, който нормално страни от общественото пространство и избира да прави работа, вместо да приказва .

Като регионален водач на Българска социалистическа партия за Бургаска област той директно дава отговор за организирането на предизборната акция. Пред Флагман той разкри, че както е било постоянно, акцията на Столетницата ще бъде положителна и ще цели да покаже на хората това, което е било осъществено като размер работа , както в четирите министерства, които бяха ръководени от Българска социалистическа партия - Министерството на земеделието, Министерството на туризма, Министерството на обществените политики и Министрството на стопанската система, по този начин и в 47-ото Народно заседание.

„ Нашето ръководство спомогна за това 22 млрд.лв. да бъдат отпуснати от бюджета за обществена политика, а това способства за увеличение на пенсиите, намаляването на данъчната тежест на родителите с едно и две деца, увеличение на майчинството за втората година, както и безплатните детски градини, които държавното управление обезпечи. Надяваме се това да е сериозен мотив да желаяме още веднъж поддръжката на бургазлии и хората от района да ни гласоподават доверие за новото Народно заседание ”, сподели Танков.

Относно самата организация на акцията, Българска социалистическа партия още веднъж ще заложи на директни срещи с гласоподаватели . По думите на Танков, концепцията е претендентите за народни представители да посетят безусловно всяко място в района, да се срещнат с хората онлайн и да схванат какви са съответните недоволства или недоволства. „ Така ще можем дейно да предприемем ограничения за решаването на проблемите ”, безапелационен е регионалният водач на БСП-Бургас Стойко Танков.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР