Листата е пълна с 14 именаГЕРБ-СДС регистрира днес листата си

...
Листата е пълна с 14 именаГЕРБ-СДС регистрира днес листата си
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Русе

Листата е цялостна с 14 имена

ГЕРБ-СДС записва през днешния ден листата си от претенденти за депутати в 19 МИР-Русе в Районната изборна комисия. Листата е цялостна с 14 имена, като в нея има специалисти от разнообразни сфери, сподели регионалният координатор на ГЕРБ Георги Кръстев. Освен членове на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили участват и представители на гражданската квота.

Водач е Десислава Атанасова, следвана от Георги Кръстев и Богдан Донев, а съдружният сътрудник от Съюз на демократичните сили Драгомир Дамянов е пети.

„ Крайна време е да сложим завършек на опитите, на които се подлага цялата страна от безотговорни партии, от хора, които явно нямат интерес да работят за хората и не извършват уговорката си към гласоподавателите, като сформират постоянно държавно управление “, разяснява Георги Кръстев, предава Най-важното сега е да се излезе от политическата рецесия, като ГЕРБ-СДС ще търсят всички благоприятни условия за това. „ Всеки глас за ГЕРБ-СДС ще бъде глас за държавното управление. Ние сме подготвени и излизаме с готовност за победа “, сподели още регионалният координатор на ГЕРБ. На идните избори на 2 април най-сериозният конкурент ще бъде обединението на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “, само че ГЕРБ-СДС са подготвени след изборите да водят диалози с тях за излизане от рецесията.

Листата е в състав:
Десислава АтанасоваГеорги КръстевБогдан Доневпроф.Михаил ИлиевДрагомир ДамяновИван Ивановд-р Росица КръстеваОрлин ДяковМария ВарамезоваЕвгени ИгнатовРадомир ХаралановМирослав ЗалевЕкатерина ИвановаЕмил Кьостебеков
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР