Лист хартия А4 в Русия в момента струва четири пъти

...
Лист хартия А4 в Русия в момента струва четири пъти
Коментари Харесай

Ходорковски се изгаври с Путинова Русия: Лист хартия е 4 пъти по-скъп от рублата!

Лист хартия А4 в Русия сега коства четири пъти по-скъпо от рублата, написа в Туитър съветският предприемач и опозиционер Михаил Ходорковски.

В резултат на дейностите на президента на Руската федерация Владимир Путин и наложените наказания на Русия, лист елементарна хартия във формат А4 е четири пъти по-скъп от рублата, изяснява той. Топ хартия в магазина коства 2000 рубли, в него има 500 листа.

" Излиза, че лист А4 освен е четири пъти по-скъп от рублата, само че и коства повече в сравнение с акция на Сбербанк на борсата в Лондон. Тоест, да се каже, че Путин е трансформирал рублите и съветските акции в хартия - това е същинско огорчение за хартията ", написа Ходорковски.

Припомняме, че откакто Русия отхвърли да приключи войната в Украйна, Европейският съюз, Съединени американски щати, Англия и Канада взеха решение да включат в листата със наказания самия Путин, а част от съветските банки бяха изключени от интернационалната междубанкова система SWIFT. Освен това Съединени американски щати и Европейски Съюз вкараха наказания против Централната банка на Русия, замразявайки нейните задгранични активи.
ТЕМА преди 41 минути 519 преди 47 минути 1150 преди 52 минути 204
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР