Лишено от всякакъв смисъл е това, което се случи в

...
Лишено от всякакъв смисъл е това, което се случи в
Коментари Харесай

Студентката Атанасова възмутена от слабите нерви на преподавателя й Рашков

Лишено от всевъзможен смисъл е това, което се случи в комисията. Обсъждания на законодателни въпроси не се вършат по този метод и минимум съм очаквала това е да следващата проява на слаби нерви от силов министър.

Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова пред публицисти след съвещание на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред, която министър Бойко Рашков напусна със скандал.

Тя вижда за първи път министър да си разрешава да напуща парламентарно съвещание, когато народни представители задават въпроси по тематика за измененията в Наказателно-процесуален кодекс . Атанасова е възмутена, че министърът на вътрешните работи си разрешил да каже, че измененията в Наказателно-процесуален кодекс се обсъждали с адвокатски адвокатски фирми.

" Обсъждания с адвокатски адвокатски фирми е отвън всякаква логичност на законодателния развой. Толкова разхвърлени хрумвания, които сякаш имат за цел да улеснят самия развой, а в действителност имат намерение да лишат прокуратурата, която е стопанин на досъдебното произвеждане, според Конституцията от избрана опция да надзирава и управлява проверяващите органи - това е цялостен нонсенс като изказване ", сподели Атанасова.
 На Рашков не му устояха нервите и напусна комисията Обновена
На Рашков не му устояха нервите и напусна комисията

ГЕРБ го изпратиха с овации

Десислава Атанасова е на мнение, че преподавателят й Рашков не е не запомнил какво е преподавал на своите студенти. Това, което твърдял в този момент Бойко Рашков, нямало нищо общо с правото и наказателно правния развой.

На въпрос на News.bg какъв брой живот остава на сегашното държавно управление, Атанасова съобщи, че за властта не е толкоз значимо какъв брой живот ѝ дава опозицията. ГЕРБ ще употребяват всички законови и парламентарни средства държавното управление да си тръгне колкото се може по-рано . Въпросът е какъв брой живот му давали българските жители. Рашковото Министерство на вътрешните работи е неуспех, сподели още Атанасова.
 Бойко Рашков: С прокуратурата работим на разнообразни планети
Бойко Рашков: С прокуратурата работим на разнообразни планети

С промени в Наказателно-процесуален кодекс Рашков икономисва едно деяние на прокуратурата

Депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков съобщи, че измененията, които желае да направи Рашков в Наказателно-процесуален кодекс, нямало да минат в Народното събрание. Това няма да се случи, тъй като Рашков желае да направи байпас на прокуратурата . Бойко Рашков напусна съвещанието на комисията, с което сподели, че мястото му към този момент не е в изпълнителната власт и морално не става за министър на вътрешните работи . Въпрос е на няколко дни или на известно време, до момента в който неговите сътрудници се осъзнаят и да му оказват помощ да се освободи от бремето, което явно не може да носи, акцентира Чолаков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР