Лиса Мари Пресли обяви, че е разорена в следствие на

...
Лиса Мари Пресли обяви, че е разорена в следствие на
Коментари Харесай

Лиса Мари Пресли - разорена! Жената на Елвис похарчи наследството му

Лиса Мари Пресли разгласи, че е разорена в резултат на дългата правосъдна борба с някогашния си управител Бари Сийгъл.
50-годишната певица води правосъден спор с предприемача, който упреква за изгубването на благосъстоянието си. Тя го съди за нарушение на доверието, немарливост и градивна машинация.

Лиса е имала активи на стойност 100 милиона $, само че в този момент би трябвало да разчита на последните си 14 000 $. Тя има и голям дълг по кредитни карти, за който твърди, че би трябвало да бъде затрупан от Сийгъл.

Бившият чиновник на Лиса продал 85% от дяла ѝ в Елвис Пресли Ентърпрайзис. Дъщерята на великия музикант имала и 500 000 $ дълг по кредитните си карти.

Певицата упреква Сийгъл, че е сложил личния си стопански интерес пред нейния, както и че той е закупил имение в Англия на стойност 9 милиона $ с нейни пари, което я сложило в тежка финансова обстановка.

Адвокатът на Сийгъл - Леон Гладстоун, разяснява: "Ясно че, че Лиса Мари минава през сложен интервал и търси метод начин да упрекна другите, вместо да поеме отговорност за дейностите си. "

Той добавя, че през 2005 година, когато продават нейния дял в Елвис Пресли Ентърпрайсиз, с парита е затрупан неин дълг от 20 милиона $ и ѝ остават от 40 милиона $.

В изказването се акцентира, че през идващите години Лиса Мари е съумяла да похарчи по-голямата част от положението си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР