Лиса Мари Пресли, музикантка и единствена дъщеря на рокендрол легендата

...
Лиса Мари Пресли, музикантка и единствена дъщеря на рокендрол легендата
Коментари Харесай

Почина дъщерята на Елвис Пресли

Лиса Мари Пресли, музикантка и единствена щерка на рокендрол легендата Елвис Пресли, умря през вчерашния ден, откакто беше откарана по неотложност в болница в региона на Лос Анджелис, заяви майка й Присила, съобщи Ройтерс.

„ С натежало сърце би трябвало да споделя съсипващата вест, че красивата ми щерка Лиса Мари ни напусна ", заяви в изказване Присила Пресли. „ Тя беше най-страстната, мощна и любяща жена, която познавам. Молим да не бъдем безпокоени до момента в който се опитваме да се оправим с тази дълбока загуба ", се споделя в изказването на Присила Пресли.

54-годишната Лиса Мари Пресли претърпя сърдечен арест в дома си в предградието на Лос Анджелис Калабасас, съгласно уеб страницата Ти Ем Зет. След това беше откарана по неотложност в болница.

Лиса Мари е родена през 1968 година и е беше собственичка на имението „ Грейсланд “ в Мемфис, което е известна туристическа атракция. Тя е на девет години, когато Елвис умира в „ Грейсланд “ през 1977 година

Музикалната кариера на Лиса Мари стартира с дебютния албум от 2003 година „ To Whom It May Concern “, последван от „ Now What “ през 2005 година И двата влизат в топ 10 на класацията за албуми Billboard 200./trafficnews.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР