Лиса Мари Пресли, музикант и единствена дъщеря на рокендрол легендата

...
Лиса Мари Пресли, музикант и единствена дъщеря на рокендрол легендата
Коментари Харесай

Почина Лиза Мари Пресли - единствената дъщеря на роклегендата Елвис

Лиса Мари Пресли, музикант и единствена щерка на рокендрол легендата Елвис Пресли, умря през вчерашния ден, откакто беше откарана по неотложност в болница в региона на Лос Анджелис, заяви майка й Присила, предадoха международните организации.

„ С натежало сърце би трябвало да споделя съсипващата вест, че красивата ми щерка Лиса Мари ни напусна ”, заяви  в изказване Присила Пресли. „ Тя беше най-страстната, мощна и любяща жена, която познавам. Молим да не бъдем безпокоени до момента в който се опитваме да се оправим с тази дълбока загуба ”, се споделя в изказването на Присила Пресли.

54-годишната Лиса Мари Пресли претърпя сърдечен арест в дома си в предградието на Лос Анджелис Калабасас, съгласно уеб страницата Ти Ем Зет. След това беше откарана по неотложност в болница.

Родена през 1968 година, Лиза Мари следва стъпките на татко си и построява музикална кариера. Звездата издава три албума, като дебютният йѝ студиен албум от 2003 година се продава в стотици хиляди копия и като цяло получава позитивни мнения.

Звездата също беше добре известна с поредност от високопоставени бракове с поп легендата Майкъл Джексън, артиста Никълъс Кейдж и музикантите Дани Киоу и Майкъл Локууд.

Тя има четири деца, измежду които актрисата Райли Киоу. Синът на Пресли- Бенджамин Киоу, се самоуби през 2020 година

Другите й две дъщери са 14-годишните  близначки Харпър и Финли Локууд.

За последно Пресли беше забелязан обществено във вторник вечерта на премиите „ Златен глобус ” в Бевърли Хилс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР