Лиса Мари Пресли и Майкъл Джексън се запознават още като

...
Лиса Мари Пресли и Майкъл Джексън се запознават още като
Коментари Харесай

Бил ли е Майкъл Джексън още девствен на 35 - разкритията на Лиса Мари Пресли за връзката им

Лиса Мари Пресли и Майкъл Джексън се срещат още като младежи, само че стават двойка през 1994 година Преди да стартират да се срещат публично, дъщерята на Елвис Пресли е към момента омъжена за първия си брачен партньор - Дани Киоу. Двамата обаче се разделят, откакто Майкъл Джексън ѝ признава, че е влюбен в нея.
 Още детайлности за живота на Присила и Елвис във кино лентата Priscilla, който към този момент е по международните екрани
Присила Пресли разкри за какво с Елвис не са имали повече деца

Другата страна на звездния живот

" Майкъл сподели: " Не знам дали си забелязала, само че аз съм изцяло влюбен в теб. Искам да се оженим и да ми родиш деца. Не споделих нищо незабавно, само че след това споделих: " Наистина съм поласкана, даже не мога да приказвам. " Тогава почувствах, че и аз съм влюбена в него ", написа  в посмъртно издадените си записки From Here to the Great Unknown.

След прозрението за личните си усеща към, тя се разделя с Дани Киоу. След това стартира връзката си с Краля на попа.

В новоиздадената книга  пише още, че когато двамата към този момент са били в сантиментално обвързани, той ѝ е споделил, че е към момента непорочен.

" Мисля, че той се беше целувал с Тейтъм О`Нийл и имаше нещо с Брук Шийлдс, което не е било физическо, с изключение на целувка. Той сподели, че Мадона също се е пробвала да се смъква с него един път, само че нищо не се е случило... Бях ужасена, тъй като не желаех да направя неверен ход ", споделя още певицата, която умря през януари предходната година на 54-годишна възраст.

Двамата с  се женят през май 1994 година - единствено седмици след развода ѝ с Киоу. Тогава  е на 25 години, а той - на 35. Бракът им обаче продължава към две години и е публично финализиран през август 1996 година

След това дъщерята на Елвис Пресли се дами още два пъти - един път за Никълъс Кейдж и един път за Майкъл Локууд, само че и тези два брака доближават до своя край.

След гибелта ѝ записките са приключени от щерка ѝ, която е прослушала записи със мемоари. В книгата  се връща и към един от най-болезнените моменти, които претърпява в живота си - загубата на сина си  през 2020 година Тя споделя, че два месеца след гибелта му го е държала в изсъхнал лед в парцела, в който е живяла.

" В щата Калифорния няма закон, съгласно който би трябвало да погребете някого незабавно. Да имам татко си в къщата, откакто той умря, беше необикновено потребно, тъй като можех да отида и да прекарам време с него и да приказвам с него ", изяснява решението си певицата.

По думите на щерка ѝ Райли това е било " в действителност значимо " за нея, с цел да има задоволително време да се сбогува със сина си, по същия метод, както с татко си.

е единствената щерка на, а когато той почива тя е единствено на девет години. Краля на рокендрола е заровен в имението си в Мемфис, където щерка му прекарва известно време като дете. Самата Лиса Мари Пресли, която е живяла в Калифорния преди гибелта си през 2023 година, е имала и още една причина да резервира тялото на сина си преди погребението му - сложното взимане на решението дали да го погребе в Мемфис или Хавай.

" Това беше част от повода, заради която лиши толкоз доста време. Толкова привикнах с него, да се грижа за него и да го държа там. Мисля, че би изплашило всеки различен, да държи сина си по този начин. Но не и мен. Чувствах се толкоз щастлива, че към момента има метод да мога да го виждам, да го отложа малко по-дълго, с цел да мога да преодолея раздялата с него ", добавя тя.
 Райли Киоу - дъщерята на Лиса Мари Пресли, която получи цялото фамилно завещание
Жената, която наследи цялото благосъстояние на Елвис

Успя да победи даже баба си

В последна сметка Лиса Мари Пресли погребва сина си, само че не и преди щерка ѝ да ѝ подсети, че задържането му в парцела е " неуместно ". Бенджамин е положен покрай дядо си Елвис в имението в Мемфис. На същото място е заровена и дъщерята на Краля на рокендрола Лиса Мари Пресли, напомня E! News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР