Лиса Мари напусна този свят твърде рано. Тя беше само

...
Лиса Мари напусна този свят твърде рано. Тя беше само
Коментари Харесай

От червения килим до спешното отделение: животът на Лиса Мари Пресли

Лиса Мари напусна този свят прекомерно рано. Тя беше единствено на 54 години.

Когато почитателите я виждат за финален пътц на сцената, те подозират, че нещо с нея не е напълно наред. Изглежда, че изпитва компликация да приказва и прави неловки паузи в изрече си. Докато върви, непрекъснато държи ръката на приятеля си Джери Шилинг.

 Лиза Мари

По-малко от 24 часа по-късно икономката на Лиса Мари я открива в безсъзнание в спалнята ѝ. Певицата като че ли въобще не диша. Пристигналият медицински екип съумява да реанимира звездата и я води в болница. За страдание, чудото не се случва: сърцето на Пресли отхвърля.

" С натежало сърце би трябвало да споделя съкрушителната вест, че прелестната ми щерка Лиса Мари ни напусна. Тя беше буйна, мощна и любяща жена ", написа съкрушената майка на певицата, Присила Пресли.

Животът на Лиса Мари Пресли

 Лиза Мари

В живота на Лиса Мари е имало доста нещастия и също толкоз доста обич. Омъжвала се е 4 пъти, в това число за Майкъл Джексън (когото, апропо, смяташе за същинската си обич до последния си дъх), както и Никълъс Кейдж. 

Лиса Мари претърпя два сложни развода, пристрастяване към хапчета, здравословни проблеми и самоубийството на най-големия си наследник, който беше едвам на 28 години.

Напоследък певицата се занимаваше с щедрост, творчество - повече за себе си, в сравнение с за печелене на пари - и деца.
Преди години тя притежаваше и управляваше извънредно печелившата компания Elvis Presley Enterprises, само че през 2005 година продаде целия си бизнес. Въпреки това, наследството от татко ѝ щеше да ѝ стигне, с цел да живее удобно най-малко няколко живота. Да напомним, че Лиса Мари е притежател на Грейсленд, известното имение на Елвис в Мемфис.
                             

През последните години звездата живя в първокласния си дом в Калифорния дружно с най-голямата си щерка Райли и 14-годишните близнаци Харпър и Финли. Според известия в медиите, първият брачен партньор на Пресли, Дани Кю, бащата на Райли, също живееше с тях. Когато певицата се разболява, той кара близнаците на учебно заведение, а на връщане Дани е този, който се обажда на лекарите и съумява да даде на някогашната си брачна половинка инжекция, която ѝ разрешава да стигне до болничното заведение.

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР