Липсват ми екипът и работата с тях. Привързах се към

...
Липсват ми екипът и работата с тях. Привързах се към
Коментари Харесай

България Забравя За Нея. Детето Чудо Крисия Направи Изключително Тежко Признание

Липсват ми екипът и работата с тях. Привързах се към всички през времето, което бяхме дружно. Забавлявали сме се доста по време на работа и всички моменти са ми скъпи. Ще се веселя доста, в случай че някой ден имам опция да бъда още веднъж на една сцена с „ Ку-ку бенд “ и Слави “, откровена е певицата от Разград.

Криси е признателна на Дългия поради известността си. Тя не може да не помни сцените, на които пя у нас и в чужбина. Както и за присъединяване си в детската Евровизия, където завоюва второ място за България.

Но твърди, че не се усеща звезда. Освен това изявите й дали опция да се срещне с доста известни хора, за които не мислила, че ще види в миналото.

Талантливата Криси наесен ще учи в музикалното учебно заведение в София. И с неспокойствие чака да се реалокира в столицата. Въпреки че ще й липсват родителите и приятелите си, които оставя в родния Разград.

След като смъкнаха от екран рубриката „ Запознай се с дребните ” в шоуто на Слави Трифонов се приключи и нейното съдействие с Дългия. Тагава татко й Марин Тодоров даде изказване, в което сподели, че щерка му приключва служебните си връзки с компанията на Слави Трифонов „ Седем осми ”. Но двамата остават другари.

Родителят на детето-чудо показа също, че той става импресарио на наследничката й и ще й урежда независими участия. Тя нямала самообладание още веднъж да се качи на сцената.

Но съгласно клюката раздялата сред шоумена и нея била финансова. От началото на изявите й Дългия прибрал над един милион лв.. Той взимал половината от извоюваното от детето, а Крисия имала по 4-5 участия седмично.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР