Липсващите пари от банкомата в Дружба са на обща стойност

...
Липсващите пари от банкомата в Дружба са на обща стойност
Коментари Харесай

Група, взривяваща банкомати, разследват в МВР

Липсващите пари от банкомата в " Дружба " са на обща стойност 53 хиляди лв.. Министерство на вътрешните работи работи по установяването на серийни причинители.

Пред публицисти представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова изясни, че съгласно разбора на криминалистите са налице избрани типични дейности и е допустимо това да са една и съща група от хора, която в последно време прави сходни закононарушения . " Най-малкото тъй като е употребен подобен способ на взривяване - евентуално с газ ", разяснява Арнаудова.

Тя посочи, че съгласно данните на Министерство на вътрешните работи е имало най-малко три сходни случая в последните месеци.

" Те (бел.ред.полицаите) смятат, че има поле за мисъл и за по-мащабни дейности за това, че евентуално се касае за серия от идентични закононарушения от едни и същи лица ", сподели още Арнаудова.

Цялата полиция на територията на София работи. Говорителят на прокуратурата съобщи, че се надяват в действителност бързо да стигнат до причинителите и да ги обвинят.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР