Липсващ парапет до входа на лимана на „Пристанище Русе –

...
Липсващ парапет до входа на лимана на „Пристанище Русе –
Коментари Харесай

Липсващ парапет до входа на лимана на Пристанище Русе - запад

Липсващ парапет до входа на лимана на „ Пристанище Русе – запад “ в региона на компания „ БУЛРИС “ основава предпоставки за произшествия

Това алармира вестник "Бряг ", базирайки се на собствен четец, подал сигнал за обстановката.

Според жителя мястото е доста рисково, тъй като там непрекъснато има хора, които се разхождат. Освен това постоянно се посещава и от риболовци, които пускат въдиците си. В тъмната част на денонощието са вероятни и трагични произшествия, предизвестява русенецът, който забелязал нощем и юношески компании в региона.

Във връзка с подадения сигнал от медията са се свързали с инж. Стоян Христов, шеф на Клон – териториално отделение „ Пристанище Русе “.

„ Веднага ще проучим казуса и ще реагираме на подадения сигнал - е уверил преди седмица инж. Стоян Христов – Изпращаме наши чиновници на място да създадат план и финансов проект за монтирането на новия парапет и по-късно започваме неговото слагане. Още в този момент ще беседвам с управлението в София за отпущането на средствата, нужни за построяването на нов охраняем парапет “, безапелационен беше инж. Христов.

Цялата документна процедура към този момент е задвижена и се чака в понеделник или вторник Генералният шеф на Държавно дружество „ Пристанищна инфраструктура “ да утвърди разноските за оферти ремонт.

„ В края на идната седмица чакам бригадата да стартира работа по парапета – декларирал още инж. Христов. – Ще изправим 32 метра от него, а освен посочения от жителя ъгъл. Ще стане хубаво и повече няма да има подобен проблем, ще осигурим сигурност на жителите и гостите на града “, увери шефът на „ Пристанище Русе “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР