Липсвах на дъщеря ми в най-важните моменти от живота й,

...
Липсвах на дъщеря ми в най-важните моменти от живота й,
Коментари Харесай

Искра Радева чака второ внуче

Липсвах на щерка ми в най-важните моменти от живота й, в този момент желая да се реванширам с внуците, споделя актрисата



Искра Радева, която на 21 март ще отпразнува 72-ия си рожден ден, е в трепетно очакване на второ внуче. Дъщеря й Елена, позната с семейството Станулова, разкри преди дни в обществената мрежа, че е в напреднала бременност. Красавицата показа радостната новина със фамилни фотоси, за които театралничи с мъжа си, който е предприемач, и 6-годишния им наследник
Кристиян.

" Следващата глава в книгата на нашия живот е на път да стартира. Очакваме те с голямо неспокойствие и боязън и изпълнени с религия, любов и фантазии ", написа Елена, само че не разкри дали чакат момче или момиче.
 С първото внуче и зетя С първото внуче и зетя
Щастието е огромно и за актрисата ни Искра Радева. Тя в еуфория посрещнала щастливата вест. По същия метод било и с първото й внуче. Тогава Искра споделяше за всяка усмивка на дребното дребосъче и несъмнено се хвалеше, че е най-щастливата баба на света. Радева прекарвала всяка свободна минута с дребния Кристиян, както несъмнено ще е отдадена и на второто внуче.
 Елена с Искра - и като приятелки Елена с Искра - и като приятелки
Актрисата към този момент е свободна да отделя повече време за фамилията си в този момент, което не всеки път е било по този начин. Навремето продължителните и интензивни подготовки и турнета са я лишавали от опция за другарство с щерка й Елена. Искра непрестанно изпитвала виновност, показа самата тя. " Наистина й липсвах в най-важните моменти от живота й, само че постоянно е разбирала това и овреме стана независима ", споделяла е актрисата. Но постоянно е била до щерка си, когато е имала потребност.

Елена е щерка на Искра от брака й със Сергей Тричков, наследник на прочут партиен соцлидер. Преди време младата дама одобри семейството на Кирил Станулов, втория брачен партньор на майка си. С него Искра прекара 18 щастливи години. Елена е позната от дълго време в публичното пространство освен поради известната си майка. След като приключи " Публична администрация " в УНСС, към този момент фамилната дама работи известно време в отдел " Протокол " на Министерството на превоза. Задълженията й бяха да реди програмата на министъра и заместниците му, да провежда командировките им и да разпраща честитки и съболезнования. Тя зае с конкурс мястото в отдела, в който се трудят петима души. Елена известно време бе под светлината на прожекторите, като се изявяваше в предаването " На кафе " по Нова тв. Елена е позната и като синоптичка в тогавашната тв " 7 дни ", както и като лице на играта " Големият въпрос " по Нова тв. Изявявала се е и като манекенка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР