Липсва ни самочувствие да вкараме като гости.“ Думите са на Илиан

...
Липсва ни самочувствие да вкараме като гости.“
Думите са на Илиан
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Проспахме първото полувреме

„ Липсва ни самочувствие да вкараме като посетители. “

Думите са на Илиан Илиев, откакто воденият от него тим на Черно море загуби с 0:1 визитата си на Славия в София от 17-ия кръг на efbet Лига.

" Проспахме първото полувреме - бяхме флегматични, не играехме с топката, дадохме самодейността на Славия и те се възползваха от едно от дребното си положения. През второто се събудихме, направихме някои промени, само че Славия се прегрупира и съумя да резервира задатъка си ", разяснява Илиев след края на мача.

" Който и футболист да отсъства, е значим за нас - отсъстващите бяха в офанзива. Теренът бе извънредно неподходящ. Вече четвърти мач не можем да отбележим. Липсват ни футболисти, които могат да вкарват. Имаме такива, които играят добре с тил към вратата, само че ни липсва самочувствие да отбележим като посетители ", посочи експертът.

" Първото полувреме е едно от най-лошите, които сме изигравали последните години ", призна Илиан Илиев и разяснява идния мач на " моряците ".

" Ние ще играем за победа против ЦСКА, това е несъмнено. Въпросът е да покажем повече предпочитание като второто полувреме. Във Варна пред нашите почитателите играем по друг метод. ЦСКА са в еуфория, само че ние би трябвало да се променим към позитивно ", приключи Илиан Илиев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР