Липсва ли ни генерал Мутафчийски? Проверка на Plovdiv24.bg установи, че

...
Липсва ли ни генерал Мутафчийски? Проверка на Plovdiv24.bg установи, че
Коментари Харесай

Къде изчезна генералът? Фалшиви негови профили наводниха мрежата

 Липсва ли ни военачалник Мутафчийски? Проверка на Plovdiv24.bg откри, че началникът на Националния действен щаб за битка с ковид у нас " разполага " с голям брой подправени профили в обществените мрежи. 

Неотдавна, като продукт по магазините плъзна и плажна забрадка с лика на по този начин обичания военачалник.

Не е ясно, дали тези профили са основани от почитатели на Генерала, или по-скоро негови съперници. Факт е обаче, че няма по какъв начин да се свържете с ген. Мутафчийски посредством някои от тях.

Напоследък много по-коментирано е името на " съперника " на ген. Мутафчийски - доцент Мангъров, който съвсем всекидневно разбунва духовете със статистики, сметки и калкулации от всевъзможен жанр, касаещи разпространяването на епидемията от ковид в България.

Впечатление прави, че за разлика от доцент Мангъров, ген. Мутафчийски рядко употребява обществените медии, с цел да се обърне към обществото.

Проверка на Plovdiv24.bg откри, че една от последните изяви на началника на НОЩ датира от началото на този месец, когато бе разгласен ексклузивен брифинг с присъединяване на Кирил Ананиев, генерал-майор доктор Венцислав Мутафчийски, основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев и изпълнителният шеф на Изпълнителна организация по медикаментите маг. фарм. Богдан Кирилов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР