Липсата ѝ в НС няма да се усетиОт профила във

...
Липсата ѝ в НС няма да се усетиОт профила във
Коментари Харесай

Виктор Димчев за решението на Лена Бориславова: Може да са я сложили да седи до Христо Иванов


Липсата ѝ в Народно събрание няма да се усети

От профила във Facebook на Виктор Димчев

Лена Бориславова се отхвърля да е народен представител в 49-то Народно събрание. Чудя се дали причина за това е изявлението на Диана Дамянова, ексПР на „ Лукойл “ и Политическа партия, че Лена е свалила 5-10% от вота за ПП/ДБ.

Друга версия е, че се е разстроила поради вчерашния репортаж на Соня Колтуклиева, който ясно демонстрира, че жилището за бизнес срещи с/без парапета е в действителност една дребна любовна квартира с дребна масичка и голямо легло, която може да бъде употребен единствено и само за обич.

Третият вид е да са поставили Лена да седи до Христо Иванов. Както знаем, Христо не може да се събере на естествен депутатски стол и в предходните парламенти прекарваше множеството си време прав, до вратата, в непрекъснати диалози със свои и непознати.

Едно е да си близка до Кирил и в Министерски съвет да ви носят пици с бонуси по нощите, друго е да си близка до Христо и да би трябвало да докосваш телесата му ежеминутно.

Във всеки от случаите неналичието на Лена в Народно събрание няма да се усети, както и на множеството от оживелите ѝ 35-36 съпартийци от онази помпозна група, която завоюва изборите за 47-то Народно събрание преди година и половина.

 



 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР