Липсата на Цветан Цветанов в Народното събрание се усеща –

...
Липсата на Цветан Цветанов в Народното събрание се усеща –
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Липсата на Цветан Цветанов в парламента се усеща


Липсата на Цветан Цветанов в Народното събрание се усеща – никой не отхвърля, че Цветанов е добър уредник и работеше добре със структурите.

Това сподели в „ Тази сутрин” по bTV ръководителят на комисията по просвета в Народното събрание Вежди Рашидов и народен представител от ГЕРБ.

„ Всяка партия е като бизнес – има един притежател, основател, основател. Бойко Борисов е основателят и естествено той е водач – вътрешнопартийните проблеми е хубаво да се вземат решение вътре в партията. Това е обстановка, която е в ущърб на партията”, разяснява Рашидов.

Във връзка с инспекцията на КПКОНПИ по абсурда „ Апартаментгейт”, Рашидов съобщи, че пазарната стопанска система не би трябвало да се бърка с спор на ползи. „ Попаднаха ми имотните заявления на доста хора и май нито един не е на пазарни цени, много е мешана салатата – ще зареват всички, които приказват на тази тематика. Всички купуват на данъчна оценка”, сподели той.

Рашидов съобщи, че наличието на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски в Народното събрание е потребно и сподели още, че би било хубаво да го виждат по-често в Народното събрание.

„ С Йордан Цонев предложиха няколко забавни законопроекта. Гледам, че вкарва законопроекти – това е главната част от работата на един депутат”, уточни националният представител.

По думите на Рашидов, страната би трябвало да финансира партиите, с цел да бъде политиката самостоятелна, макар че от ГЕРБ предложиха партийната дотация да бъде понижена на 1 лева

Депутатът добави, че намаляването на парите ще докара до други проблеми. „ Аз разбирам ГЕРБ и аз бих направила по този начин, в случай че бях водач на ГЕРБ. Естествено е Борисов да се ядоса и аз бих се ядосал”, добави Вежди Рашидов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР