Липсата на тазгодишно издание на Е3 се компенсира сякаш напълно

...
Липсата на тазгодишно издание на Е3 се компенсира сякаш напълно
Коментари Харесай

SGF 2023: Анонс на John Carpenter’s Toxic Commando

Липсата на тазгодишно издание на Е3 се компенсира като че ли изцяло от Summer Game Fest, който стартира стремително през вчерашния ден с камара от анонси. Шоуто на Джоф Кийли събира от ден на ден издатели въпреки и несъмнено най-големите към този момент да провеждат свои лични събития.

Един от първите забавни анонси тук е на кооперативен FPS екшън със зомбита, въодушевен от филмите от 80-те години на предишния век и по-специално от филмите на великия Джон Карпентър (They Live, Halloween, Escape from New York): John Carpenter’s Toxic Commando.

Видеото нагоре ни дава много ясна визия за играта с лудия си екшън и пълчища неживи. Виждаме и транспортни средства, оборудвани с тежки оръжия и картечници, което постоянно е занимателно. Създателите на John Carpenter’s Toxic Commando дават обещание автентичен комизъм, екшън и хорър детайли от класики от 80-те, въодушевени от Карпентър. Не е ясно дали самият той има някакво присъединяване в играта. Това, което знаем за Карпентър, че въпреки и на 75, той е деен геймър. В края на предходната година той беше споделил за списание Far Out, че за последно е бил луд във Fallout 76, а също тъй че би желаел да сътвори филм по друга негова обичана игра – Dead Space.

Що се отнася до сюжета на John Carpenter’s Toxic Commando, то действието ѝ се развива в близкото бъдеще. Провалил се опит да се овладее мощта на земното ядро приключва по неизразим метод с освобождението на бога на утайката. Ужасната мощ стартира да трансформира лицето на Земята, трансформирайки почвата в шлака, а живите същества в безмозъчни чудовища. Създателят на несполучливия опит има проект да оправи нещата и за тази цел му трябват подготвени наемни убийци, които да спасят ситуацията. Техните услуги обаче се оказват прекомерно скъпи и за това е заставен да наеме… токсичните командоси. Вие играете един от тези командоси, като ще е добре да извикате свои другари да ви оказват помощ.

Играта излиза през идната година, като скоро ще се организира и бета, за която може да се регистрирате тук.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР