Липсата на страхотни нови британски сериали, които да съперничат на

...
Липсата на страхотни нови британски сериали, които да съперничат на
Коментари Харесай

Стивън Мофат критикува „снобските“ телевизионни компании, че няма нови сериали като Fawlty Towers и Alan Partridge

Липсата на страхотни нови английски сериали, които да съперничат на Fawlty Towers, Dad's Army и Alan Partridge, не е за смях, съгласно телевизионния публицист Стивън Мофат.

Мофат упреква " снобските " продуцентски компании, че щръкнал носове в ситкома, оставяйки празнота на пазара на телевизионни комедии. Сценаристът имаше шлагер през нулата със ситкома на BBC Coupling, разказващ за приключенията на срещите на три дами, изиграни от Джина Белман, Сара Александър и Кейт Исит.

Той сподели: „ Обичах дните си в Coupling. Мисля, че има празнота за това... Не знам за какво спряхме да вършим ситкоми. Хората ги обичат. “

Доказателство за това, сподели той, е Not Going Out, с присъединяване на Лий Мак и Сали Бретън, който стартира през 2006 година и преди малко приключи своята 13-та серия. Това е вторият най-продължителен английски ситком след Last of Summer Wine.

Мофат сподели: „ Не излизам е голям шлагер. Но измежду бъбриви хора, като нас самите, ние не приказваме толкоз доста за това, само че това е ужасно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР