Липсата на справедливост, включително и на съдебна справедливост, води до

...
Липсата на справедливост, включително и на съдебна справедливост, води до
Коментари Харесай

Общински съветници: Наказанията за неспазване на правилата по пътищата са меки

" Липсата на правдивост, в това число и на правосъдна правдивост, води до вчерашната обстановка - тежката злополука на бул. " Черни връх ". Очевидно имаме един рецидивист, който вилнее по пътищата. Няма обитаемо място, където да няма такива хора, те са изтървани “, сподели общинският консултант Карлос Контрера в „ Денят стартира “.

Общинският консултант Прошко Прошков  Прошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния регион Лозенец от 2007 година Прошков е моли: " По тази тематика всички дружно, в това число страната и обществото, би трябвало сами да се изтеглим за косите. Тази злополука би трябвало да бъде мотив, с цел да се случи това, което стана в Холандия преди 40-50 години – след няколко смъртни случаи на деца с коли, стана гражданска гражданска война ".

Според самостоятелния общински консултант Борис Бонев, с цел да се спре войната по пътищата би трябвало да има ясни правила и сигурност, че когато те се нарушат, ще има наказания.

Контрера добави, че наказванията за неспаване на разпоредбите по пътищата, са демократични, меки и съдът не ги ползва строго. Това води до сходни обстановки – дрогирани хора убиват почтени жители.

По мотив търсенето на интернационален съветник и външен управител за период до 35 години на „ Топлофикация “ Прошков разяснява:

„ Искаме да предложим на „ Топлофикация “ да стартира правенето на спортна процедура за търсене на интернационален вложител с опит в сектора. Той от една страна би трябвало да предложи проект за погасяване на задълженията на „ Топлофикация “ и въпреки това да обнови софтуерно сдружението и то да стартира да печели от производството на електрическа енергия “.

Бонев счита, че това предложение е скрита концесия на „ Топлофикация “ за 35 години.

„ В отчета на „ Топлофикация “ те изясняват, че са разглеждали по Закона за концесиите опцията за концесиониране на сдружението, само че заради административни процедури, са предпочели Закона за публичните поръчки. Това не ме учудва, че са избрали този закон, защото знаем по какъв начин прави публични поръчки “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР