Липсата на смелост сред телевизиите, както и кризата за идеи,

...
Липсата на смелост сред телевизиите, както и кризата за идеи,
Коментари Харесай

Феновете гневни на „Аз обичам България“ и викането в ефир, думата „тулумба“ предизвика лют спор

Липсата на храброст измежду малките екрани, както и рецесията за хрумвания, кара водачите в рейтинга да залагат на „ претоплени “ излъчвания с нова визия.

Такъв е образецът със завърналото се предаване „ Аз обичам България “  по БТВ – шоу по холандски лиценз, в което два тима играят разнообразни игри, в които водеща е патриотичната линия.

Родолюбивото предаване се излъчваше дълги години в ефира на Нова и се радваше на огромна поддръжка от феновете. Тогава водеща бе Евелина Павлова, а капитани на тимовете бяха артистът Юлиян Константинов и режисьорът Андрей Слабаков.

Рестартът по БТВ обаче не може да се каже, че бе посрещнато задушевно от аудиторията. Напротив, в страницата на шоуто доминират отрицателните мнения.

Първата забележима разлика в новото издание на „ Аз обичам България “ е, че тимовете са доста по-малобройни – до капитаните Сашо Кадиев и Камен Алипиев – Кедъра има единствено по двама участници.

Попфолк изпълнителите Галена и Азис, които съставляваха единият тим отнасят много рецензии във фейсбук. Критиките са, че даже и в сходно предаване не се е минало без представители на лекия род. 

На много от феновете пресилените крясъци в студиото са им пристигнали допълнително. Факт, че в опит да провокират чувство, че се случва нещо в действителност вълнуващо и занимателно участниците в действителност подвигаха огромен звук и се стигаше до невъобразимо надвикване.

„ Спрете да се надвиквате и се изслушвайте “, приканват консуматори в интернет.

„ Как можахте да съсипете едно от най-хубавите български излъчвания? “ и „ Това какво общо има с обичта към България? “ са част от другите рецензии по адрес на завърналото се шоу.

Толумба или тулумба?

Любипитен миг породи една от игрите, в които тимовете трябваше да споделят писмен знак по писмен знак по какъв начин се изписват дадени думи.

Голям спор се завъртя към думата „ тулумба “ – оказа се, че за изненада на мнозина, и най-много на Кедъра, който беше безусловно уверен, че се написа „ толумба “, то сиропираното произведение в действителност е „ тулумба “. 

„ Всичкое  тествано в Българска академия на науките “, уведоми го водещата Алекс Сърчаджиева и го прикани да не губи време в непотребни разногласия.

От БТВ несъмнено би трябвало да помислят ще трансформират ли нещо в патриотичното предаване, тъй като пилотното издание несъмнено не се радва на ласкави оценки от страна на публиката.

Има апели даже да спрат това изтезание и да върнат “Кой да знае ” с Христо Пъдев и Милица Гладнишка.

А какво е вашето мнение?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР