Липсата на самите Съединени щати - досадна грешка, любезно поправена

...
Липсата на самите Съединени щати - досадна грешка, любезно поправена
Коментари Харесай

Руското посолство за американския доклад: Не всички са готови да живеят по натрапваните отвъд океана ценности

Липсата на самите Съединени щати - досадна неточност, общително поправена от Китай
Посолството на Руската федерация у нас разяснява отчета за човешките права на Държавния департамент на Съединени американски щати, в който България и Русия са посочени като проблематични страни.

" Отнасяме се с схващане към загрижеността на нашите сътрудници от Съединените американски щати във връзка " неспазването " на човешките права в редица страни по света, в частност, в такива като Русия и България. В съответния отчет за 2020 година Държавният департамент за следващ път е заставен да установи, че надалеч не всички са подготвени да живеят по натрапваните оттатък океана полезности и шаблони ", разясняват от дипломатическото ведомство.

" Смятаме този документ за фактически доста потребен, изключително за тези, които по този начин или другояче са причастни към основаването му и получават за своя труд почтено заплащане. Поръчвайки всяка година такива обемни изследвания, управляващите на Съединени американски щати въпреки всичко способстват за битката против безработица в личната си страна, което е, несъмнено, почтено за почитание ", се показва в позицията на съветската страна.

" Що се отнася до неналичието на самите Щати измежду изброените в текста страни, тази досадна неточност е общително поправена от нашите китайски сътрудници (). Предлагаме на американските ни другари да инкорпорират тази част в своя отчет и откровено им желаем триумф в битката за съблюдаване на човешките права и свободи на територията на Съединени американски щати ", допълват от посолството на Руската федерация.
https://www.facebook.com/rusembul/posts/2916161998669116
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР