Липсата на обявен кандидат за президент от ГЕРБ ще повлияе

...
Липсата на обявен кандидат за президент от ГЕРБ ще повлияе
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Липсата на обявен кандидат за президент от ГЕРБ помага на Радев

Липсата на разгласен претендент за президент от ГЕРБ ще повлияе в интерес на Радев. Това сподели ръководителят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов в предаването „ Денят с Веселин Дремджиев “ по TV1 и ТV+. Относно изборите 2 в 1 ще се търси резултатът с изборната интензивност от 2016 година, с президентските избори и Референдума на Слави Трифонов.

Попитан за какво ГЕРБ нямат към момента разгласен претендент някогашният втори в партията отговори, че нямат подобаващ. „ Това е огромна политическа неточност, тъй като има периоди и хронограмата към този момент тече и това ще повлияе доста съществено върху изборния резултат в интерес на Радев “, безапелационен е той.

„ При всички положения не трябваше да се повтаря грешката от 2016 година, тогава ГЕРБ издигна своят претендент десетина дни преди крайния период за оповестяване “, напомни Цветанов.

„ Искам да направя една рекомендация - влизането в политиката не би трябвало да бъде като наслаждение или занимание, то е отговорност. Искам да заявя изрично, че поисквам триумф на всеки нов политически план, тъй като знам, че ще се сблъскат с доста компликации “, съобщи Цветанов и се обърна към всички включващи се в този момент в политиката и политическите планове.

Подготовката и селектирането на хората от листите е едно от нещата, за които няма да има задоволително време.

„ Планът за възобновяване и резистентност не беше импортиран в Брюксел и ГЕРБ има съществена виновност “, напомни Цветанов и акцентира, че политиците би трябвало да носят отговорност. „ Държавите от Европейски Съюз получиха предплатени заплащания без Нидерландия и България. Съседна Гърция получи 4 милиарда евро “, сподели още по тематиката той.

„ 45-то и 46-то Народно събрание делегитимираха парламентаризма в България “, безапелационен е Цветан Цветанов и добави, че всичко протичащо се е било на правилото на борбата. По думите му доста е значимо да се резервира профилът на всяка една партия и политиците, и специалистите да са поредни.

„ В енергетиката Републиканци за България показа най-хубавият специалист Христо Казанджиев, който е образец за поредност в дейностите и беше част от листите на партията.

Цветанов напомни за бързото строителство на „ Турски поток “ и забавянето на интерконектора с Гърция над 10 години.

Цветанов съобщи, че има разлики с президента Румен Радев и няма избрана позиция кого биха подкрепили Републиканци за България. „ Това, което съумя да направи Радев през последната година несъмнено е с няколко крачки напред пред другите претенденти “, изрази мнение Цветан Цветанов.

Той предвижда, че и след изборите за Народно заседание на 14 ноември още веднъж ще сме очевидци на борбата от 45-я и 46-я парламент.

По всяка възможност ще има държавно управление, само че ще е с живот година-година и половина.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР