Липсата на кворум провaли насроченото за днес заседание на временна

...
Липсата на кворум провaли насроченото за днес заседание на временна
Коментари Харесай

Липса на кворум провали последното заседание на комисията Р...

Липсата на кворум провaли плануваното за през днешния ден съвещание на краткотрайна комисия за определяне на обстоятелства и условия по отношение на незаконосъобразни дейности и бездействия на способените органи на територията на лесопарк " Росенец ", в региона на нос " Чукалята ", гр. Бургас.

Председателят на комисията Калоян Янков сподели, че нямат нужния кворум. „ Присъстват 6 народни представители от общо 12, което значи, че няма повече от половината. Тук са представителите на Има Такъв Народ, Демократична България, ИБГНИ. Липсват представителите на ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и на Българска социалистическа партия. Поради тази причина ние няма да може да проведем последното съвещание на комисията”, сподели Янков.

„ Тъй като е последно съвещание материалите, които сме събрали до момента ще бъдат изпратени на всички органи – на ДАНС, на КПКОНПИ, на прокуратурата, ДНСК”, сподели още Янков.

Първа точка на днешното съвещание бе чуване на почетния ръководител на Движението за права и свободи Ахмед Доган. „ Поканени на днешното съвещание са господин Ахмед Доган, той доколкото виждам го няма”, сподели ръководителят.

Тук беше шефът на Групово дело „ Национална полиция” към Министерство на вътрешните работи Станимир Станев и общинският консултант от Бургас Константин Бачийски. „ Но за жалост няма да можем да пристъпим към работа”, сподели Янков. Той изрази вяра въпросът Росенец да бъде продължено изследването му от идващия парламент, тъй като останали към момента доста неразбираеми въпроси. „ И най-важният неразбираем въпрос е каква е връзката на господин Доган с Росенец”, сподели той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР