Липсата на късмет е основната причина за слабото представяне на

...
Липсата на късмет е основната причина за слабото представяне на
Коментари Харесай

Малшанс мъчи ЦСКА

Липсата на шанс е главната причина за слабото показване на ЦСКА в Лигата на конференциите. Треньорът Стойчо Младенов счита, че показаното от играчите му на терена не дава отговор на резултатите. След първите 4 кръга столичани са единствено с 1 точка, изкована във II кръг вкъщи с Бодьо/Глимт (1:1), като са и с три загуби.

На тръгване за Норвегия Младенов се закани да запишат първи евроуспех. Съперникът на ЦСКА обаче е в най-хубава моментна форма в цяла Европа. Бодьо/Глимт е в серия от 21 мача във всички шампионати без загуба, от които 15 победи.

" Нагласата е да отидем и да спечелим точки. Във всеки мач ЦСКА играе за това. По-малко хора отиваме, само че това не е от толкоз огромно значение. Тези, които са здрави, ще вземат участие. Всичко, което сме си говорили с играчите, остава в съблекалнята.

Играем мач за мач и се стремим във всеки да спечелим максимума. В Лигата на конференциите играем доста мощно във всички срещи. Резултатите са неприятни, само че играта е доста добра. Резултатите не дават отговор на играта до този миг. Предпочитам в последните два мача да не играем толкоз добре, а да спечелим точки.

В шампионата има огромно равнене във опциите на всички тимове. Всеки може да загуби точки, в случай че се играе почтено. Ще се губят точки и това е изцяло обикновено ", сподели Младенов.

В самолета за дългия полет - 3800 км, се качиха легендите Димитър Якимов, Петър Жеков и Георги Велинов, а в делегацията са още шефовете Филип Филипов и Трифон Попов. Бодьо/Глимт играе в Арктика, оттатък Северния полярен кръг.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР