Липсата на информация е основната причина намирането на 12-годишния Александър

...
Липсата на информация е основната причина намирането на 12-годишния Александър
Коментари Харесай

Шефът на планинските спасители: Никой не ни извика да търсим Сашко, сами отидохме

Липсата на информация е главната причина намирането на 12-годишния Александър от Перник. „ Нямаше нещо, за което да се хванем ”, това изясни по Българска национална телевизия шефът на Планинскта избавителна работа Емил Нешев. По негови думи е мощно да се каже, че планинските спасители са били извикани да се включат в издирването, по-скоро те сами са се организирали, откакто са наблюдавали какво се случва по медиите.

Наистина е хубаво институциите да упражняват такива акции, тъй като е хубаво да работят взаимно, разяснява Нешев. „ Странно е, че не бяхме извикани ”, разяснява. Нешев сподели, че въпреки и да му е мъчно да даде еднопосочен отговор, въпреки всичко шума в медиите и обществените мрежи е оказал помощ за откриването на Сашко.

Емил Нешев разяснява, че точно забавянето с ден на включването на планинската работа е направило неефективно издирването с кучета. Той сподели също, че няма пояснение по какъв начин си е набавяло храна изгубеното дете. „ В региона има шипки, глог, допустимо е да е ял диви плодове ”, разяснява Нешев. Той напомни, че са оставени кроасани и вода от търсачите му, само че е е малко евентуално Сашко да ги е намерил.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР