Липсата на Хари Кейн в най-важните битки е тежък удар

...
Липсата на Хари Кейн в най-важните битки е тежък удар
Коментари Харесай

Хари Кейн се завръща още тази вечер?

Липсата на Хари Кейн в най-важните борби е тежък удар по упоритостите на " Тотнъм " за третото място в Англия и успех в Шампионската лига. Феновете мечтаят техният капитан и голмайстор да се завърне по-рано от травмата си и да поведе тима към високите цели.

До през днешния ден това изглеждаше невероятно, само че има лъч вяра за ентусиастите на " шпорите ".

Съперникът в полуфиналите - " Аякс " употребява своя акаунт в " Туитър ", с цел да означи, че към този момент е Лондон и се приготвя за мача. Холандците разгласиха фотография на екипите, с които двата отбора ще излязат довечера. На нея се виждат къси панталони на " Тотнъм " с №10 - номерът на Кейн.
Край на сезона за Хари Кейн Капитанът на "Тотнъм " се контузи против "Манчестър Сити "
Привържениците на " шпорите " и сега не престават да разискват фрагмента, търсейки следи дали той е настоящ.

" След хакерстване в жанр ФБР, открих, че администраторът на акаунта на " Аякс " е на стадиона. Снимката не е остаряла. А в случай че Кейн в действителност е на пейката!!! ", написа почитател на " Тотнъм ".
Най-изненадващият полуфинал за начало "Тотнъм " и "Аякс " застават един против различен, с цел да дефинират един от финалистите в Шампионска лига
Хари Кейн получи травма в левия гален след конфликт с Фабиан Делф от " Манчестър Сити " в първия четвъртфинален конфликт сред двата отбора в Шампионската лига. Твърдеше се, че ще пропусне остатъка от сезона, само че в последната седмица има сигнали от лагера на " Тотнъм ", че той може да се завърне скоро.

" Кейн е добре. Вече тича още веднъж. Възстановяването му върви чудесно. Най-важното е, че е в положителни ръце, фокусиран е. Следим положението му всекидневно. Засега сме удовлетворени, само че ще забележим ", сподели мениджърът на " Тотнъм " Маурисио Почетино.

Една от звездите на " шпорите " Лукас Моура също загатна, че Кейн може да се появи на терена против " Аякс ": " След наказването си Сон ще бъде на линия за реванша, надяваме се и Кейн да се възвърне бързо ".

Интересното е, че през вчерашния ден формалния акаунт на " Тотнъм " в " Туитър " написа, че Кейн ще пропусне дуела, само че през днешния ден въпросната обява е била изтрита.

Ще играе ли звездата на " шпорите " довечера? Предстои да забележим...

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР